"Ubili su mi te kukavički": Vasko se krio iza zidina vile, vozio se samo u blindiranim kolima, a onda mu je presudio jedan metak u srce: "Neko ga je godinama nadgledao"

Blic pre 8 sati

Cetinjanin Vasko Lješković (37) visokorangirani pripadnik škaljarskog klana, likvidiran je pre 16 dana kada ga je profesionalni egzekutor ubio jednim hicem iz snajpera dok je ručao u dvorištu porodične kuće. Prema navodima poznanika i komšija, Lješković je poslednje četiri godine bio veoma obazriv, retko je napuštao zidine velelepne vile i vozio se, navodno, isključivo u blindiranom automobilu.

Profesionalni ubica, za kojim crnogorska policija i dalje traga, tog 27. septembra u popodnevnim časovima pucao je sa velike udaljenosti, tačnije sa brda udaljenog oko 500 metara i pogodio "škaljarca" direktno u srce. Lješković se od hica srušio, a posle pola sata i preminuo uprkos reanimacije i svih napora lekara da ga spasu. - Vasko Lješković je veoma vodio računa o svojoj bezbednosti. Znali smo da se bavi tim nekim poslovima, ali se nikad nismo zanimali, niti

Povezane vesti »

Hronika, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja