"Ćero, nije tata želeo da odrasteš tako brzo": Malena Lili (8) iz Beograda ne odvaja se od bolničkog kreveta svog oca, tu uči i piše domaći, brine kao odrasla (foto)

Blic pre 4 sati

Nikola Vučićević iz Beograda boluje od teškog oblika raka - angiosarkoma, a njegova ćerkica Lili (8) postala je simbol posvećenosti, hrabrosti i istrajnosti u borbi protiv bolesti koju vode zajedničkim snagama. Celu Srbiju raznežila je slika male devojčice koja stoji pored bolničkog kreveta svog oca i piše mu pisma. Sada, Nikola je na svom Fejsbuk nalogu podelio potresnu ispovest i objasnio da nije želeo da Lili prerano odraste zbog njegove bolesti.

"Ona... Podigla me iz pepela, moj verni pratilac, moja snaga, tako mala, a tako velika. Nisam želeo da odrasteš tako brzo. Nije tata želeo da prekine tvoje detinjstvo. Svaki moj odlazak u dom zdravlja, ona leti, sa sve knjigom. Domaći piše po bolnicama", napisao je Nikola u svojoj objavi i podsetio da je u aprilu otkriveno da ima izuzetno brzorastući i redak angiosarkom. - Jedan u milion ga ima po statistici - kaže. Kako je dalje naveo, hitno mu je potrebna pomoć

Pročitajte još

Ključne reči

Beograd, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja