Janko greje kuću od 230 kvadrata za samo 100 evra tokom cele zime! Pronašao način da saseče troškove: Ne loži, ni drva, ni pelet ni ugalj, u ovome je caka

Blic pre 21 sat

Janko Turičanin iz Stare Pazove, prema njegovim rečima, greje se najjeftinije u Srbiji. Kako kaže za grejanje potroši oko 100 evra. Sistem za grejanje ima akumulator toplote, koji je Janko obložio sa balom mineralne meke vune i zaštitio ciradom kako ne bi uopšte gubio temperaturu. Termostate podešava tako da, kada sagori 8 bala tokom dana i podigne temperaturu na termostatu akumulatora na određeni nivo, ako je počeo sa loženjem danas u 2h popodne do sutra do 2h popodne nema potrebe da troši dodatne bale.

On je pronašao svoj način kako da saseče troškove grejanja na koje neki mesečno daju koliko on za celu zimu. Štaviše, Janko kaže da je ovaj način grejanja ekološki i zdrav, mnogo zdraviji od grejanja na fosilna goriva. On je pronašao svoj način kako da saseče troškove grejanja na koje neki mesečno daju koliko on za celu zimu. Štaviše, Janko kaže da je ovaj način grejanja ekološki i zdrav, mnogo zdraviji od grejanja na fosilna goriva. On je u razgovoru za portal "

Stara Pazova »

Ključne reči

Ekonomija, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja