"Ima oružje, sklanjaj to da ne: Zapuca!" Komšije opisale detalje hapšenja Skoletovog ubice: "Škripe gume, izlaze naoružani do zuba, pravo opsadno stanje"

Blic pre 4 sati

Zoran Uskoković Skole (22) ubijen je u januaru 2021. na Kanarevom brdu u Beogradu na svega 50 metara od zgrade u kojoj je živeo, a tokom pripadnici MUP Srbije i EVROPOL u zajedničkoj akciji uhapsili su četiri osobe za koje su sumnja da su učestvovale u mafijaškoj likvidaciji. Hapšenje je bilo na četiri lokacije, a jedna od njih je poznati kafić koji se nalazi nedaleko od mesta ubistva.

Osumnjičeni za ubistvo su Miloš Krstić (38), Aleksa Dimitrov (31), Vladimir Babić (39), kao i organizator kriminalne organizacije Nikola Živanović (45). Peto lice koje se dovodi u vezu sa organizovanom grupom nalazi se u bekstvu. Njima je određen pritvor do 48 sati, nakon čega će biti saslušani u nadležnom Javnom tužilaštvu za organizovani kriminal, a terete se za krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela i krivično delo teško ubistvo. - Taj kafić je

Povezane vesti »

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja