Spisak bi mogao da bude duži? Rekonstrukcija vlade ponovo na stolu, ovo je prvi mogući termin: "Neće biti samo za dva, tri ministra"

Blic pre 4 sati

Pre tri meseca prvi put je spomenuta, činilo se da su svi zaboravili na tu temu, a onda je juče ponovno na nju podsetio premijer Srbije Miloš Vučević uz poruku da "princip promenljivosti mora da bude deo vlade". Tako je, opet, aktuelizovao rekonstrukciju Vlade, a analitičari kažu da je ne očekuju pre proleća, ali da očekuju da neće biti sprovedena samo za dva tri ministra već da će spisak biti duži.

Vladimir Pejić, direktor agencije za istraživanje javnog mnjenja "Faktor plus", za "Blic" kaže da ga ova vest nije iznenadila, ali da je ne očekuje skoro. - Za mene je to očekivano, jer je u vreme vladavine SNS i Vučića to praksa. Vučić voli da se priča o rekonstrukciji, ali ne beži od toga i da je sprovede. Ne mislim da će biti za mesec dva, više liči da će biti na proleće, ali očekujem da se politički kazne oni koji nisu radili dobro - kaže Pejić. Dodaje da ne bi

Pročitajte još

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja