Roditelj direktora škole gađao flašom: Uleteo mu u kancelariju, prvo ga izvređao, a onda je tek njegov bes kulminirao: Novi detalji incidenta u niškoj školi (foto)

Blic pre 13 sati

Roditelj koji je danas napao direktora Osnovne škole „Miroslav Antić“ u Nišu Miloša Stankovića, gađao ga je punom plastičnom flašom od 1,5 litara vode, ali ga srećom nije pogodio, saznaje „Blic“. Po rečima svedoka koji su bili u kancelariji, on je bacio plastičnu flašu u pravcu direktora ali je ona pogodila monitor koji se nalazio ispred Stankovića, oborila ga na sto i odbila se u ćošak kancelarije. Direktor Stanković srećom nije zadobio fizičke povrede ali je preživeo stres zbog čega je imao skok pritiska.

Prema nezvaničnim informacijama, pre nego je bacio flašu ka direktoru, roditelj koji je došao u kancelariju direktora uputio mu je psovke i uvrede smatrajući da mu je zbog kapije koja je postavljena na školskom dvorištu ugroženo pravo da dete doveze u školu. Situacija je kulminirala kada mu je direktor rekao da izađe iz kancelarije i da će moći da razgovaraju tek kada se nauči da priča bez vređanja. - Bio sam u kancelariji kada je ušao taj gospodin i počeo da

Povezane vesti »

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja