Tramp uhvaćen u bizarnoj laži: Posluživao hranu u zatvorenom restoranu, "mušterije" njegove pristalice: "zar se niste umorili od ovog čoveka koji vas stalno pravi budalama?"

Blic pre 6 sati

Sinoć su svet obišle fotografije kandidata na izborima u Americi 2024. Donalda Trampa kako poslužuje mušterije u Mekdonaldsu. Republikanski predsednički kandidat posetio je jedan restoran brze hrane u Pensilvaniji kako bi usput pokrenuo priču o kandidatkinji demokrata Kamali Haris želeći da uveri birače da ona nikada nije radila u Meku, kako je ranije izjavila.

Međutim, ispostavilo se da je ovaj predizborni performans Donalda Trampa bio namešten i da su "mušterije" u stvari njegove pristalice. Na društvenim mrežama vrlo brzo se pojavilo saopštenje menadžera restorana koji je svoje redovne posetioce obavestio da u nedelju "neće raditi do 4 popodne kako bi ugostili bivšeg predsednika Donalda Trampa". - Planiramo da budemo zatvoreni u nedelju, 20. oktobra do 4 popodne kako bismo ugostili bivšeg predsednika Donalda Trampa i

Povezane vesti »

Ključne reči

Svet, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja