"Bilo je scena gde sam morao da visim obešen": Zlatan Vidiović ponovo igra sveštenika i otkriva detalje iz serije "Crna svadba 2"

Blic pre 17 sati

U drugoj sezoni "Crne svadbe" produbljuje se sukob između Sila svetlosti i Sila tame. Nataša Janković (Jelena Đokić), nekada vatreni ateista sada je kaluđerica koja zajedno sa sveštenikom Jovanom (Zlatan Vidović), bivšim inspektorom Banetom Tomićem (Nikola Kojo) i junakom prve sezone, inspektorom tajne službe Petrom Ćirićem (Uliks Fehmiu), udružuje snage kako bi savladali demonsku legiju i sprečili ih da zauzmu svet uz pomoć moćne relikvije – crne ruke koja je pripadala Crnom vojvodi.

- U " Crnoj svadbi" igram sveštenika Jovana i to je zaista jedna kompleksna uloga. Čovek koji je po svim nekim moralnim načelima ono što zaista pravoslavno lice treba da predstavlja, međutim ima jaku dilemu pošto mu se ukršta ta neka negativna energija koju on u početku ne prepoznaje kao đavola ili kao demona. Jednostavno ima ta neka priviđenja a na kraju shvatamo da je ustvari on glavni junak druge sezone i da je predodređen da povuče sile dobra protiv sile zla.

Nikola Kojo »

Ključne reči

Kultura, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja