"Gledala je pravo u mene, noge su mi se odsekle": Najezda lisica u Beogradu, najviše ih ima u ovim naseljima: Jednu stvar nikako ne radite ako ih vidite, može biti kobna (video)

Blic pre 4 sati

Beograđani su prethodnih dana video snimcima beležili pojavu lisica na nekoliko lokacija u gradu - prvo su viđene u jednom delu Dedinja, pored kontejnera, kako preturaju otpad, potom na trotoaru na Julinom brdu, pa na Dorćolu i Zemunu Kako su svedočili na društvenim mrežama, životinje nisu bile uplašene, mirno su stajale i posmatrale prolaznike. To je izazvalo pomentju i brigu građana. Iz Lovačkog saveza poručuju da pojava lisica nije neuobičajena, ali da ljudi ne treba da ih "čačkaju".

U pojedinim delovima Beograda nije neobično videti divlje životinje na ulici. Setimo se samo divljih svinja koje su nekoliko puta šetale gradskim ulicama, zatim su primećeni fazani u parkovima, ježevi na trotoarima, ali i lisice pored kontejnera i to uglavnom u kasnim satima. Prethodna tri dana Beograđani su zabeležili više lisica na više lokacija u gradu – prvo su viđene u jednom delu Dedinja, pored kontejnera, kako preturaju otpad, potom na trotoaru na Julinom

Povezane vesti »

Ključne reči

Beograd, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja