Vučić: Evropski put i evropska Srbija od ključnog značaja za napredak; Fon der Lajen: EU će poštovati i čuvati srpsku divnu prirodu (VIDEO)

Insajder pre 2 sata

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da, dok je predsednik Republike, evropski put i zalaganje za evropsku Srbiju su od ključnog značaja za napredak i država će posvećeno raditi na tom cilju. Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen rekla je da Srbija može biti sigurna, kao buduća članica Evropske unije (EU), da će Unija poštovati i čuvati "njenu divnu prirodu" - kada je reč o kritičnim mineralima.

Vučić je, na konferenciji za novinare sa predsednicom Evropske komisije Urusule fon der Lajen, rekao da su razgovarali o pitanju Kosova i da je detaljno i temeljno govorio o neophodnosti kompromisa i razgovora i budućnosti celog regiona. On je preneo i da su ukrajinske vlasti dale agreman ambasadoru Srbije i da će uskoro biti otvorena Ambasada Srbije u Kijevu. Vučić je kazao da je predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen tražila od Srbije veću

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja