Prelepu Elizabetu sa Kosova majka je ostavila u podrumu čim ju je rodila: Danas živi "američki san" i čeka bebu, a zbog jedne stvari se i dalje vraća u Srbiju (foto)

Blic pre 4 sati

Elizabeta Ždralo danas živi u San Dijegu, a pre više od 30 godina, kao tek rođena beba, ležala je u podrumu jedne kuće u Gnjilanu. Njen plač čuli su prolaznici koji su je umotali u ćebence, nahranili i odneli u bolnicu kako bi tamo dočekala novu porodicu koja je želi i koja je neće napustiti. Teško detinjstvo učinilo ju je još jačom, a sada je mlada trudnica i čeka svog sina koji bi trebalo da dođe na svet u martu sledeće godine.

Elizabeta je nasmejana, uspešna žena i medicinska sestra koja s ponosom priča o teškom detinjstvu. Majka ju je ostavila na rođenju u podrumu, pronašli su je slučajni prolaznici, a onda je prebačena u Zvečansku, gde je ostala sve dok nije došla porodica koja želi da je usvoji. Ipak, ta porodica stigla je i brže nego što se nadala. Rade i Radmila Kasić nisu mogli da imaju svoju decu, a čim su ugledali malenu devojčicu znali su da će svu svoju ljubav pokloniti njoj.

Povezane vesti »

Ključne reči

Beograd, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja