Ekskluzivni snimak: Otac masovnog ubice Uroša Blažića šetao u punoj kući i pozirao sa revolverom: Oružje zaplenjeno nakon masakra!

Blic pre 4 sati

Na današnjem suđenju Urošu Blažiću i njegovom ocu Radiši prikazani su snimci i poruke iz telefona masovnog ubice. Među njima, prikazan je i uznemirujući video na kojem Radiša Blažić obučen kao kauboj, sa revolverom oko struka, šeta po kući i smeje se. U blizini je bio i njegov maloletni unuk. "Blic" vam ekskluzivno donosi snimak koji je pušten na današnjem suđenju, a na kojem se jasno vidi Radiša Blažić kako šetka po punoj kući sa pištoljem.

Na današnjem suđenju Urošu Blažiću pušteni su snimci sa telefona Uroša Blažića, a na jednom od njih vidi se Radiša Blažić obučen kao kauboj, sa revolverom za pojasom. Snimak je, kako saznajemo, nastao tokom dočeka 2021. godine. Snimak koji "Blic" ekskluzivno objavljuje traje 1 minut i 27 sekundi. Radiša sve vreme revolver pridržava rukom, a onda prilazi novogodišnjoj jelci. Zastaje, pozira, dok se osoba koja ga snima smeje. Potom, on izlazi iz ove prostorije,

Povezane vesti »

Hronika, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja