Slobodan Prvanović nikad brutalniji! Zar vas što podržavate ovu vlast nije sramota? Ne smeta vam to što pljačkaju Srbiju?

Pravda 05.06.2020  |  Direktno.rs

Zar vas što podržavate ovu vlast nije sramota? Ne smeta vam to što su izneverili predizborna obećanja, što pljačkaju Srbiju više nego oni protiv kojih su bili, što skrivaju istinu o tome šta i kako rade, što se na vlasti održavaju samo zahvaljujući obmanjivanju naroda, što ucenjuju i podmićuju ljude da glasaju za njih, što zloupotrebljavaju pozicije da bi se neotesano bogatili, što su najgorem šljamu omogućili da orgija po državnim organima i institucijama?

Piše: Slobodan Prvanović, naučni saradnik na Institutu za fiziku Pravdate to što podržavate ove neprijatelje Srbije i naroda time što morate deci da obezbedite hleb. A, da li vam je palo na pamet da će vas se deca stideti i da će vas prezirati što ste ih hranili prljavim rukama? Da li zaista to radite zbog vaše dece, ili se iza njih krijete i njih koristite da sakrijete sopstveni kukavičluk ili poltronstvo? Zar vas poštene i pristojne ljude, patriote, nije sramota

Pravda »

Društvo, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja