Pravda

DžONSON ne zna gde udara! EU u stanju bunila: Jednu stvar je tražio od Brisela pa se odmah predomislio! Evo o čemu je reč!

Pravda pre 13 sati
Boris Džonson poslao je sinoć nepotpisano pismo EU tražeći odlaganje Bregzita, ali odmah zatim i drugu poruku u kojoj ističe da on ne želi produženje roka. Džonson je, zapravo, poslao Briselu tri dokumenta - fotokopiju nacrta teksta zakona prema… »

Vučić ponovo šokira Srbiju: Mi imamo nerealnu predstavu o tome koliko smo jaki pa mislimo da imamo izglede po pitanju KiM!

Pravda pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ovog jutra gostuje na televiziji Prva. Nakon dinamičnog perioda koji je obeležen izborima na Kosovu i promene koji su oni doneli, kao i jučerašnja poseta ruskog premijera Dmitrija Medvedeva, povod su za razgovor… »

Tramp povukao važnu odluku: Američki predsednik hteo da se G7 samit održi na ovoj lokaciji pa se predomislio! Ovo je glavni…

Pravda pre 12 sati
Predsednik SAD Donald Tramp povukao je odluku o tome da sledeći samit Grupe 7 bude održan u njegovom hotelu "Doral", u blizini Majamija na Floridi. SAD su i inače na redu da budu domaćin samita Grupe 7 2020. godine, ali na Trampa se sručilo drvlje i… »

SPC tvrdi da je ambis blizu: Grčko priznavanje autokefalnosti Ukrajinske crkve korak ka raskolu Pravoslavlja

Pravda pre 32 minuta
Srpska pravoslavna crkva ocenila je da je atinski arhiepiskop Jeronim juče praktično priznao Pravoslavnu crkvu Ukrajine i tom na liturgiji koju je služio u Solunu. Atinski arhiepiskop je juče služio zajedničku liturgiju sa patrijarhom carigradskim… »

Da li je proširenje zauvek mrtvo? "Francuska drži ostatak EU i zemlje van Unije za taoce!"

Pravda pre 9 sati
Posle petnaest godina kandidatskog staža Severne Makedonije, posle deset preporuka Evropske komisije o otvaranju pregovora za članstvo, posle petogodišnje kandidature i dve preporuke Komisije za novi korak na evrointegracionom putu Albanije –… »

Medvedev obećao Dodiku: Rusija želi energetski da bude prisutna na prostoru RS, ali to ne odgovara Amerikancima

Pravda pre 4 sata
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da Rusija želi da gradi gasovod i bude prisutna na prostoru Republike Srpske. Dodik, koji je juče u Beogradu razgovarao sa ruskim premijerom Dmitrijem Medvedovim, rekao je da Rusi imaju interes da… »

Kurdi se povukli iz ključnog grada: Turci ušli u Ras al-Ajin

Pravda pre 5 sati
Turska vojska danas je uspostavila kontrolu nad sirijskim pograničnim gradom Ras al-Ajin, prenose mediji. Turske trupe i opozicione jedinice koje se bore protiv vojske Sirije ušle su u Ras al-Ajin, nakon što su se jedinice koalicije Sirijskih… »

Vučić se odlučio na važan korak: Evo kako će se odužiti ruskom heroju i jednom od oslobodioca Beograda!

Pravda pre 11 sati
Predsednik Vučić najavio je da će ruski heroj Nikolaj Kravcov, jedan od onih koji su dali život za slobodu Beograda i Srbije, dobiti ulicu u glavnom gradu. "Uputio sam predlog Skupštini grada Beogada da Kravcov dobije ulicu, lepu, prelepu, da zauvek… »

Komšije idu na izbore! Zaev prelomio: Makedonci glasaju 12. aprila!

Pravda pre 1 sat
Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev saopštio je nakon sastanka sa predsednikom Stevom Pendarovskim da će biti raspisani vanredni parlamentarni izbori. Predsednik Severne Makedonije Stevo Pendarovski sastao se večeras sa premijerom Zoranom Zaevim i… »

Ostavili pustoš iza sebe: Američki vojnici se povukli i uništili svoju bazu u Siriji

Pravda pre 5 sati
Američki vojnici koji su se povukli iz Sirije uništili su svoju bazu sa pistom za vojne transportne avione i helidromom u toj zemlji, izvestila je danas sirijske novinska agencija Sana. Prema navodima Sane, baza koja se nalazi u blizini Tel Bajdara je… »

Pravda, najnovije vesti »