Pravda » Vesti dana

http://www.pravda.rs

Pravda

Drecun: Predstojeći period odlučujući za rešavanje statusa KiM

Pravda pre 1 sat
Pobedom Srpske liste u svim opštinama sa srpskom većinom na lokalnim izborima na Kosovu i Metohiji, još jednom je potvrđeno jedinstvo srpskog naroda u južnoj pokrajini, kaže za RTS predsednik skupštinskog Odbora za KiM Milovan Drecun i dodaje da je to važno jer je predstojeći period... »

"Rat sa s.Korejom malo verovatan, ali ako ga bude..." (video)

Pravda pre 2 sata
Nije verovatno da će SAD voditi nuklearni rat sa Severnom Korejom uprkos nedavnoj eskalaciji tenzija između američkog predsednika Donalda Trampa i režima Kim Džong Una, izjavio je bivši direktor Centralno obaveštajne agencije (CIA) Dejvid Pitreus. "Zabrinut sam, ali pitanje je koliko. Mislim... »

Konačno: Zdravstvena se produžava automatski

Pravda pre 1 sat
Republički fond za zdravstveno osiguranje počeo je da automatski overava zdravstvene kartice, pa poslodavci ubuduće neće morati da dolaze na šaltere. Uslov za automatsku overu bila je zamena knjižica, i taj posao je priveden kraju, jer je nove kartice zdravstvenog osiguranja dosad dobilo... »

Porazom ID rat neće biti gotov: Damask ima poruku za Kurde, Raka će biti...

Pravda pre 31 minuta
Damask ne smatra oslobođenom nijednu oblast Sirije, uključujući grad Raku, dok u nju ne uđe sirijska vojska, izjavio je u intervjuu za Sputnjik ministar za informisanje zemlje Muhamed Ramiz Tardžaman. „Ne smatramo da je bilo koji grad oslobođen sve dok u njega ne uđe sirijska vojska i ne... »

Novi uslov da učestvuje na izborima: Đilas neće bez Šutanovca!

Pravda pre 3 sata
Bivši gradonačelnik Beograda i nekadašnji lider DS-a kazao je da nema ništa od njegovog učešća na predstojećim izborima u Beogradu ako deo opozicione koalicije na predstojećim izborima ne bude i Demokratska stranka. Lider PSG-a Saša Janković je zbog tog zahteva potpuno pobesneo i rekao... »

Sumorne prognoze: Svetski sukob počinje u Aziji — Balkan neće biti pošteđen

Pravda pre 2 sata
Glavnu osu oko koje se vrti međunarodna politika danas sve više čini konfrontacija između SAD i Kine, pa će se i sama sudbina NATO-a paradoksalno rešavati ne u Evropi, već u Aziji, smatra profesor Filip Kovačević, gostujući predavač na Univerzitetu San Franciska u Kaliforniji. Kovačević... »

Nisu im samo sekli glave: Džihadisti imali sprave za mučenje, ove prostorije lede krv u žilama (video)

Pravda pre 4 sata
Nakon što su Sirijske demokratske snage, uz podršku SAD, oslobodile logor smrti Islamske države u Raki, na videlo su izbili užasni poslednji trenuci njihovih zarobljenika. Preuzevši kontrolu nad gradom na severu Sirije, Islamska država pretvorila je glavni fudbalski stadion u gubilište, a... »

Nije ni on dugo poživeo: Kada je ubio Ljubu Zemunca, rođeni otac mu je čestitao! (foto/video)

Pravda pre 1 sat
Jedan od najžešćih momaka beogradskog asfalta Ljubomir Magaš zvani Ljuba Zemunac ubijen je 1986. godine ispred suda u Frankfurtu. Ko je "pravi ubica", obarač je povukao Goran Vuković Majmun i ovo je njegova verzija događaja. - Od Ljubine pogibije najmanje sam ja izvukao koristi. Jedino što... »

Zoran znao da je Jelena bačena u kanal: Otkriva ga samo jedna rečenica

Pravda pre 2 sata
Zoran Marjanović, koji je uhapšen zbog osnovane sumnje da je učestvovao u ubistvu svoje supruge Jelene, znao je da je ona bačena u kanal u Borči i pre nego što je pronađeno njeno izmasakrirano telo! Zoranove izjave, kao i izjave njegovog oca Vladimira, date novinarima i policajcima u vreme... »

(Uznemirujući video) bez milosti za islamsku državu: Teškim naoružanjem gaze kroz krv boraca Islamske države u Hami

Pravda pre 31 minuta
Opkoljeni džep Islamske države na severoistoku Hame nestaje u krvi tokom naredovanja terorista Hadžat Tahrir al Šama. HTŠ je objavio snimke kako dovlači teško naružanje, artiljeriju i tenkove, na liniju fronta sa Islamskom državom na granici provincija Idlib i Hame. #Hama: Video shows #HTS... »

CIK: Srpska lista vodi u 9 od 10 opština

Danas  pre 43 minuta  još 9 povezanih

Srebro za Tijanu Bogdanović na Gran priju u Londonu

Radio 021  pre 2 sata  još 9 povezanih

Počelo: Skupljaju se potpisi za doživotnu za ubice dece

B92  pre 2 sata  još 7 povezanih

Teodosić istegao ligamente tabana (VIDEO)

Beta  pre 2 sata  još 9 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.