Pravda

Novi snimak šokirao Ameriku: Policajci brutalno udarili penzionera! Krv se prolila po ulici, a oni produžili dalje (video)

Pravda pre 46 minuta
Desetu noć zaredom građani su izašli na ulice širom SAD zbog smrti nenaoružanog Afroamerikanca Džordža Flojda, koji je umro dok mu je policajac držao nogu na vratu. Protesti su mirniji nego prethodnih dana i beleže se sporadični incidenti. U… »

Mali konačno razrešio dilemu: Neću biti novi srpski premijer!

Pravda pre 1 sat
Ministar finansija Siniša Mali odbacio je danas navode da je u trci za budućeg premijera Srbije. Mali je, upitan da li je u trci za predsednika Vlade, budući da pred parlamentarne izbore 21. juna učestalo obilazi Srbiju i razgovara sa građanima… »

Ko je Avdulah Hoti? "Britanski student, američki čovek, ali i dalje instrument u Tačijevim rukama"

Pravda pre 1 sat
Novoizabrani premijer premijer privremenih prištinskih institucija Avdulah Hoti izjavio je da će biti glavni pregovarač Prištine u dijalogu sa Beogradom i da neće da se svrstava između SAD i EU. Aljbin Kurti je na kraju izašao iz svoje kancelarije… »

Jeremić: Ne postoje zdravstveni ni politički uslovi za normalne izbore

Pravda pre 2 sata
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić kazao je u Novom Sadu da ne postoje zdravstveni ni politički uslovi za održavanje normalnih izbora u Srbiji. On je podsetio da je NS odluku o bojkotu izbora donela još u avgustu prošle godine i dodao da se od… »

Tviter rat se nastavlja: Blokiran Trampov snimak o ubijenom Flojdu

Pravda pre 34 minuta
Kompanija Tviter je blokirala video objavu na nalogu izbornog štaba predsednika SAD Donalda Trampa u kojoj on odaje poštu Džordžu Flojdu, Afroamerikancu koga je tokom intervencije brutalno ubio policajac u Mineapolisu, uz obrazloženje da je kompaniji… »

Invezija na Venecuelu je samo pitanje dana: Moskva upozorava na podmukle mere Vašingtona

Pravda pre 58 minuta
Predstavnica ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova je upozorila da je u svakom trenutku moguća još jedna nezakonita američka invazija na Venecuelu. Pre nekoliko dana, naime, saopšteno je da će američke snage bezbednosti biti… »

Zagorka Dolovac dobila kafu za "buđenje"!

Pravda pre 22 minuta
Omladinci Narodne stranke posetili su Republičko javno tužilaštvo i Zagorki Dolovac poklonili kafu, koja treba da je „probudi“, Zakon o krivičnom postupku, kako bi uvidela šta je njena funkcija, kao i povez za oči, koji će je podsetiti da je… »

Invazija na Venecuelu je samo pitanje dana: Moskva upozorava na podmukle mere Vašingtona

Pravda pre 17 minuta
Predstavnica ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova je upozorila da je u svakom trenutku moguća još jedna nezakonita američka invazija na Venecuelu. Pre nekoliko dana, naime, saopšteno je da će američke snage bezbednosti biti… »

"Bojkot je glogov kolac za Vučića i njegovu vlast"

Pravda pre 1 sat
Novinar Srđan Škoro, u intervjuu za Nova.rs govorio je o bojkotu, predstojećim izborima, i uopšte stanju u kojem se Srbija trenutno nalazi. Interviju prenosimo u celosti. Kako komentarišite trenutnu situaciju u Srbiji, kako političku, tako i… »

Drma mu se predsednička fotelja: Tramp mora pasti!

Pravda pre 1 sat
Donald Tramp ne sme da osvoji drugi predsednički mandat, pa i po cenu građanskog rata u SAD, očigledna je namera vašingtonskog establišmenta koji već četiri godine ne može da prihvati njegovu izbornu pobedu. Jer, Tramp je od kandidovanja za… »

Pravda, najnovije vesti »