Pravda » Vesti dana

http://www.pravda.rs

Pravda

Zemljotres kod Aljaske: Izdato upozorenje za cunami duž cele zapadne obale SAD

Pravda pre 4 sata
Zemljotres jačine 7,9 stepena Rihterove skale registrovan je na 256 kilometara jugoistočno od obale američke države Aljaska. Kako navodi Rojters, epicentar zemljotresa je na dubini od oko deset kilometara, a nadležne službe su izdale upozorenje na cunami. Crveno upozorenje na cunami izdato je... »

Vučić: Neće nam dozvoliti ulazak u EU bez rešenog pitanja granica (video)

Pravda pre 9 sati
Put u Evropsku uniju vodi i preko jasnog definisanja naših granica, a oko takvih pitanja moguć je i referedndum, izjavo je predsednik Srbije. Odgovor na pitanje koga je najviše pogodilo ubistvo Olivera Ivanovića upućuje na motive i moguće nalogodavce, kaže Vučić. Vučić je, u emisjiji... »

Dačić: Priznanje Kosova – bajka, učlanjenje u UN – fatamorgana (video)

Pravda pre 9 sati
Prvi potpredsednik vlade i šef diplomatije Ivica Dačić poručio je Kosovo ne može da dobije stolicu u Ujedinjenim nacijama, ukoliko to ne bude stav Srbije. On je gostujući na Radio-televiziji Vojvodine kazao da ostaje pri stavu da ocene visoke predstavnice EU za spoljnu politiku i bezbednost... »

Skandalozni komentar amerikanaca na Ubistvo Ivanovića: Ubistvo koje je Kosovu bilo potrebno

Pravda pre 4 sata
Profesor na vašingtonskom Džons Hopkins Univerzitetu, Edvard P. Džozef, analizirao je ubistvo Olivera Ivanovića u autorskom tekstu za "Forin polisi" pod naslovom "Ubistvo bi moglo da bude baš ono što je Kosovu bilo potrebno". U tekstu objavljenom na sajtu američkog časopisa u rubrici... »

Vesić tužio Balšu: Evo koliko traži za "pretrpljene duševne bolove zbog povrede časti"

Pravda pre 8 minuta
Gradski menadžer Goran Vesić tužio je predsednika beogradskih demokrata Balšu Božovića. Traži na ime naknade nematerijalne štete milion dinara za "pretrpljene duševne bolove zbog povrede časti i ugleda". Vesić je podneo tužbu Prvom osnovnom sudu u Beogradu zato što ga je, kako navodi,... »

Bliski istok se preselio u Nemačku: Masovna tuča Turaka i Kurda na aerodromu u Hanoveru! (video)

Pravda pre 14 minuta
Kurdski demonstranti i turski putnici potukli su se na aerodromu u Hanoveru, na severozapadu Nemačke, a dvoje ljudi je lakše povređeno, saopštila je nemačka policija. Incident se desio u ponedeljak, kasno uveče, na Terminalu B, i izazvan je spontanim protestom Kurda protiv turske vojne akcije... »

Hipersonični čuvar neba: Počela obuka stručnjaka za rad na neprevaziđenom S-500 (video)

Pravda pre 6 sati
Obuka za rad na najnovijem kompleksu vazdušne odbrane, kome nema premca u svetu. Na Tverskoj akademiji za vazduhoplovstvo i svemirsku odbranu "Maršal G. Žukov", počela je obuka stručnjaka za rad na raketnom sistemu S-500 koji bi ima mogućnost da presretne hipersoničke ciljeve. Sledeće godine... »

"Pitanja o atentatu na Olivera Ivanovića na koja Vučić mora da odgovori"

Pravda pre 2 sata
Pokret Dosta je bilo burno je reagovao na jučerašnje gostovanje Aleksandra Vučića na TV "Hepi" gde je bila tema ubistvo Olivera Ivanovića. Oni su postavili niz pitanja na koja vezana za atentat na Ivanovića a za koja, po njima, predsednik mora da odgovori. - Predsednik SNS-a je juče preko sat... »

Rusija i Kina treba da zajedno pariraju SAD

Pravda pre 8 sati
Peking i Moskva treba da se zajedno suprotstavljaju pritiscima Vašingtona – izjavio je kineski vojni ataše u Rusiji Kuj Janvej. On je po činu general-major, a ovo je izgovorio za vreme susreta sa ruskim senatorom Viktorom Bondarevom, predsednikom komiteta gornjeg doma ruskog parlamenta za... »

Rusija i Kina treba da zajedno pariraju SAD

Pravda pre 9 sati
Peking i Moskva treba da se zajedno suprotstavljaju pritiscima Vašingtona – izjavio je kineski vojni ataše u Rusiji Kuj Janvej. On je po činu general-major, a ovo je izgovorio za vreme susreta sa ruskim senatorom Viktorom Bondarevom, predsednikom komiteta gornjeg doma ruskog parlamenta za... »

©2018 Netmark d.o.o.