Pravda » Vesti dana

http://www.pravda.rs

Pravda

Evroazijski paket za Srbiju

Pravda pre 18 sati
U Srbiji su u prodaji tri knjige ruskih geopolitičari Aleksandra Dugina i Leonida Savina, vodećih predstavnika Međunarodnog evroazijskog pokreta. Na srpskom su dostupne njihove knjige “Mrežni ratovi” (A. Dugin i L. Savin), “Od šerifa do teroriste” (L. Savin) i Četvrta politička... »

Ukrajinci rešeni da se do kraj unište: Platiće 4 milijarde dolara za ovo američko oružje (foto)

Pravda pre 18 sati
Ukrajina može da poveća sredstva iz državnog budžeta za kupovinu američkih sistema vazdušne odbrane, rekao je ministar odbrane Stepan Poltorak. "Na primer, ove četiri milijarde dolara bilo bi dovoljno za nas da kupimo pet divizija Patriot sistema za odbranu i potpuno zatvorimo granicu sa... »

Sramna nagrada za baba vešticu! Medlin Olbrajt odlikovana za „odbranu slobode“

Pravda pre 18 sati
Pro-NATO Atlantski savet namerava da bivšu američku sekretarku Medlin Olbrajt nominuje za nagradu Fridom (Sloboda), prenosi RT. Nagrada Fridom odlikuje pojedince koji „brane slobodu i rade na poboljšanju uslova za ostvarivanje slobode širom sveta“, i biće dodeljena u Berlinu krajem ove... »

"Srbija ne sme biti deo tuđeg rešenja za migracije"

Pravda pre 18 sati
Prioriteti EU u rešavanju migrantske krize su, pre svega, održavanje sporazuma između Unije i Turske o kontroli migracija, promena propisa o azilu i zaustavljanje mirgacija van granica EU,a to otvara mogućnost da Balkan i Srbija postanu “tampon zonu” za migrante, ocenjuje direktor Centra za... »

Ako imate ovakvih 10 dinara možete ih zameniti za 8.000 evra! (foto)

Pravda pre 18 sati
Sa 10 dinara u džepu u Srbiji ne može da se kupi ni žvaka, ali postoji deset dinara koje vrede mnogo više. Naime, radi se o novčanici iz 1885. Naime, kako tvrde kolekcionari za nju u Srbiji danas možete da dobijete od 3.000 do 8.000 evra. Ova novčanica je vredna zbog toga što je retka.... »

Srpski desničari na proslavi Bajrama: U goste ih pozvao Albanac (foto)

Pravda pre 18 sati
Član Predsedništva Srpske desnice Mihailo Janjić na poziv Islamske zajednice Srbije-Muftijstvo vojvođansko i Matice Albanaca Srbije prisustvovao je prošle nedelje ubilarnoj desetoj Bajramskoj sofri, povodom Ramazanskog Bajrama, koja je održana je u centru Novog Sada. - Dobrodošlicu... »

Porošenko: Janukovič nezakonito svrgnut! Neonacisti iz Kijeva tvrde da se i Porošenko sprema da pobegne iz zemlje!

Pravda pre 18 sati
Ukrajinski lider Petro Porošenko je odlučio da u Ustavnom sudu ospori lišavanje statusa predsednika Viktora Janukoviča, objavljeno je na internet stranici suda. Prema Porošenku, ova odluka je bila protivzakonita, jer je prekršeno više članova Ustava. On je takođe podsetio da se lišavanje... »

Šojgu: Histerija je razlog zbog kog NATO jača trupe kod ruskih granica

Pravda pre 18 sati
NATO jača svoj borbeni potencijal u blizini ruskih granica usred histerije Poljske i baltičkih zemalja zbog navodnih priprema Rusije za vojnu agresiju, izjavio je danas ruski ministar odbrane Sergej Šojgu. "Usred histerije rukovodstva baltičkih zemalja i Poljske zbog navodne ruske agresije koja... »

Španija: Migranti, dobrodošli - studenti napolje

Pravda pre 18 sati
Migrante sa broda “Akvarijus“, koje su odbili Italija i Malta, prihvatila je Španija. Da bi smestila neke od njih, iselila je privremeno studente iz domova. Kako prenose mediji, studentima su data 24 sata kako bi napravili mesta za pridošlice. Novi španski premijer Pedro Sančez prihvatio je... »

Putin: Rusija zainteresovana za razvoj saveza Rusije i Belorusije i njihovu veću integraciju (video)

Pravda pre 18 sati
Rusija je zainteresovana za razvoj saveza Rusije i Belorusije i njihovu veću integraciju, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin na sednici Vrhovnog državnog saveta Saveza Rusije i Belorusije u Minsku. „Želeo bih da naglasim zainteresovanost Rusije za razvoj i povećanje političke i... »

©2018 Netmark d.o.o.