Pravda

Zločinac izdržava kaznu u banji: Pre 28 godina mučki je ubijena srpska porodica u Zagrebu (video)

Pravda pre 6 dana
Pripadnici specijalne jedinice MUP-a Hrvatske, takozvani merčepovci, pre 28 godina u Poljaničkoj ulici u Zagrebu ubili su članove porodice Zec, među kojima i 12-godišnju Aleksandru. Ubice nikada nisu odgovarale za taj zločin, iako su ga priznale… »

Šiptar zgrozio nemce: Kurti u Berlinu izneo tri principa za nastavak dijaloga sa Beogradom, a jedan se tiče predsednika…

Pravda pre 6 dana
Kandidat za premijera privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti juče je na skupu u Berlinu pod nazivom "Balkanski dijalozi" izneo svoja tri principa za nastavak dijaloga sa Beogradom. Na skupu na kojem su razmatrane evropske perspektive Zapadnog… »

Da li se donald Tramp izvukao? Bela kuća neće učestvovati u pripremi opoziva američkog predsednika! To je lakrdija!

Pravda pre 6 dana
Bela kuća saopštila je da neće učestvovati u radu Predstavničkog doma na pripremi optužnice protiv predsednika Donalda Trampa, nazivajući taj proces "lakrdijom". "Kao što znate, vaša istraga radi o pokretanju optužnice je potpuno neutemeljena"… »

Gori istočni mediteran!: Grčka i Turska mornarica na ivici oružanog sukoba! Dve zemlje se spremaju za rat?

Pravda pre 6 dana
Atina i Anakara došle su blizu oružanog sukoba, pošto je Turska sa Libijom potpisala sporazum o razgraničenju koji se dovodi u vezu sa ekskluzivnom ekonomskom zonom koja zahvata i grčke teritorijalne vode. Sporazumom koji je potpisan 27. novembra… »

Antisrpska histerija u dubrovniku! Hrvati kipte od mržnje: Tompson urlao ustaški pozdrav "Za dom spremni" na Stradunu (video)

Pravda pre 6 dana
Na dubrovačkom Stradunu kontroverzni hrvatski pevač Marko Perković Tompson urlao je ustaški pozdrav "Za dom spremni". On je ovo urlao uoči početka pesme “Čavoglava”. Hrvatski mediji navode da je čuvenom dubrovačkom ulicom odjekivao ustaški… »

Hit! Naprednjaci se utrkuju ko će više da se dodvori svom lideru: Vučević uporedio Vučića sa Mesijem!

Pravda pre 6 dana
Najavljeni bojkot izbora dela opozicije neće uticati na izlaznost, smatra potpredsednik SNS i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, koji kaže da će na izborima učestvoavati znatno veći broj izbornih lista nego što se pretpostavlja. "I na… »

Rastu tenzije na severu afrike! Da li svetu preti nova ratna katastrofa? Američka vojska tvrdi da su im Rusi oborili dron u…

Pravda pre 6 dana
Američka vojska veruje da je nenaoružanu američku bespilotnu letelicu, koja je nestala u blizini glavnog grada Libije prošlog meseca, u stvari oborila ruska protivvazdušna odbrana i zahteva povratak olupine drona, saopštila je komanda američkih… »

Ovo je prava istina! Danica Marinković zapušila usta šiptarskim teroristima: U Račku se nije dogodio genocid ni masakr

Pravda pre 6 dana
Danica Marinković, koja je kao istražni sudija prva obavila uviđaj posle sukoba u Račku u zimu 1999. godine, kaže da se u Račku nije dogodio genocid. "Prvo moram da kažem da nije tačno da se u Račku desio masakr, nije tačno da je bio genocid… »

Makron poteže Srbe da smekša angelu merkel: Francuska zagovara promenu pravila igre za proširenje EU! Evo šta kaže Beograd

Pravda pre 6 dana
Iako evropski ministri na novembarskom okupljanju u Briselu nisu pozdravili ovacijama "non-pejper" Emanuela Makrona za promenu pravila igre u procesu proširenja EU, francuski predsednik ne odustaje od stvaranja jakog fronta u Uniji kako bi progurao svoj… »

Boško Jakšić tvrdi: Vučić se plaši Putina! Evo kakvu je moćnu poruku predsednik Rusije poslao Srbima, a tiče se…

Pravda pre 6 dana
Situacija u Srbiji postaje veoma ozbiljna, a kako smatra spoljnopolitički analitičar Boško Jakšić, razlog za to je što se istovremeno pojačavaju pritisci na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i sa Istoka, i za Zapada, i iz Pariza i Berlina, i… »

Pravda, najnovije vesti »