Pravda » Vesti dana

http://www.pravda.rs

Pravda

"Jeste vi poludili?!": U Dubrovniku će se graditi džamija s minaretom!

Pravda pre 7 dana
U naselju Gruž za dve godine trebao bi biti izgrađen islamski centar; u Dubrovniku živi 1.500 muslimana. Islamski centar u dubrovačkom naselju Gruž trebao bi postati realnost kroz dve godine, javlja Dubrovački dnevnik, a prenosi i Slobodna Dalmacija. Čim se reši dokumentacija, moglo bi se... »

(Uznemirujući video) Borac DNR-a naleteo na minu koja mu je raznela potkolenicu!

Pravda pre 7 dana
Borac DNR naleteo na protivpešadijsku minu koju su postavili ukrajinski diverzanti. Sudeći po video-snimku vojnik sa nadimkom “Grin” je zadobio teške povrede donjih ekstremiteta. Na video materijalu vidi se akcija izviđanja na neposednutim delovima fronta, na lokaciji koja nije objavljena.... »

Kija se skinula u tanga gaćice, podigla nogu i raspalila maštu muškarcima u sitne sate! (foto)

Pravda pre 7 dana
Kristina Kija Kockar objavila je na Instagramu provokativnu sliku kojom, kako je napisala, oslikava svoje trenutno raspoloženje. Pobednica Zadruge 1 pozirala je u majici i tanga gaćicama, u pozi u kojoj je pokazala dobar deo gole zadnjice. Sve što je napisala jeste "mod", a da li je ovo bilo... »

Turska obećala Vašingtonu da S-400 neće integrisati u protivraketnu odbranu NATO

Pravda pre 7 dana
Ruski raketni zenitni sistem S-400 neće biti povezan ni sa jednim naoružanjem NATO - izjavio turski ministar odbrane Hulusi Akar. U nastavku se potrudio da dodatno umiri Vašington i saveznike i zapadne vojne alijanse: „Iako neki tvrde suprotno, kupovina S-400 ne znači da menjamo politiku... »

Borci kalifata ID zbijaju se u redove: Spremaju megaofanzivu na 5 velikih sirijskih gradova!

Pravda pre 7 dana
Islamska država pregrupiše se u Siriji kako bi sprovela nove ofanzive protiv vladinih snaga i Sirijskih demokratskih snaga (SDF), javio je vojni izvor iz Damaska. Prema izvoru, sirijska vojska veruje da Islamska država planira da pokrene veliku ofanzivu u nekoliko područja, uključujući... »

Dule Savić prozvao Francuze: Terorista je sedeo pored vašeg predsednika! Sećate li se zastave Kosova (foto)

Pravda pre 7 dana
Dule Savić, legendarndi fudbaler, ponovo je uzburkao javnost. Oglasio se povodom strašne nesreće koja je zadesila Pariz i poznatu katedralu Notr Dam. Požar koji je u ponedeljak popodne zahvatio čuveno zdanje toliko se razbuktao da toranj ovog čuvenog zdanja nije izdržao. Dušan Savić je na... »

Borci GNA oborili haftarov avion! Misrata spašava Tripoli za sada, ali iz Egipta stiže... (video)

Pravda pre 7 dana
Do 16. aprila, Libijska nacionalna armija (LNA) napredovala je prema Tripoliju kao da je uvučena u rovovski rat na prilazu južnim delovima grada. Milicije lojalne Vladi Nacionalnog sporazuma (GNA) zaustavile su napredak LNA na području Ajn Zare i sprečile jedinice LNA da zauzmu autoput... »

Nad tripolijem živa vatra seva: Žestoka razmena paljbe između GNA i LNA, a evo ko ih pomaže! (foto/video)

Pravda pre 7 dana
U ranim jutarnjim satima 16. aprila, pro-vladini izvori iz Vlade Nacionalnog sporazuma saopštili su da je Libijska nacionalna armija (LNA) feldmaršala Kalife Haftara granatirala civilne oblasti u Tripoliju raketama "BM-21 Grad". Granatiranje je izazvalo materijalnu štetu. Video navodno pokazuje... »

Ovo je povratak zla: Jezivo proročanstvo se obistinilo, Nostradamus i Baba Vanga predvideli stravičan požar u Notr Damu? (foto/ video)

Pravda pre 7 dana
Pariska katedrala Notr Dam koju je juče zahvatio veliki požar, usled čega se urušio vrh tog monumentalnog zdanja, smatra se jednim od najboljih primera francuske gotske arhitekture. Vatrogasci su se neumorno borili sa vatrenom stihijiom kako bi spasili francusku svetinju, a mnogi veruju da su se... »

Dodik ide kod pape u vatikan, sprema se opasan dil! Bošnjaci hoće da puknu od muke!

Pravda pre 7 dana
Predsedavajući Predsedištva BiH Milorad Dodik sastaće se u petak, 26. aprila, sa papom Franjom, potvrdio je ministar spoljnih poslova BiH Igor Crnadak. Crnadak je rekao da je reč o zvaničnoj poseti Dodika Vatikanu i da misli da je dobro što postoji kontinuitet u dijalogu sa Svetom stolicom.... »

©2019 Netmark d.o.o.