Pravda » Vesti dana

http://www.pravda.rs

Pravda

Borci GNA oborili haftarov avion! Misrata spašava Tripoli za sada, ali iz Egipta stiže... (video)

Pravda pre 3 dana
Do 16. aprila, Libijska nacionalna armija (LNA) napredovala je prema Tripoliju kao da je uvučena u rovovski rat na prilazu južnim delovima grada. Milicije lojalne Vladi Nacionalnog sporazuma (GNA) zaustavile su napredak LNA na području Ajn Zare i sprečile jedinice LNA da zauzmu autoput... »

Nad tripolijem živa vatra seva: Žestoka razmena paljbe između GNA i LNA, a evo ko ih pomaže! (foto/video)

Pravda pre 3 dana
U ranim jutarnjim satima 16. aprila, pro-vladini izvori iz Vlade Nacionalnog sporazuma saopštili su da je Libijska nacionalna armija (LNA) feldmaršala Kalife Haftara granatirala civilne oblasti u Tripoliju raketama "BM-21 Grad". Granatiranje je izazvalo materijalnu štetu. Video navodno pokazuje... »

Ovo je povratak zla: Jezivo proročanstvo se obistinilo, Nostradamus i Baba Vanga predvideli stravičan požar u Notr Damu? (foto/ video)

Pravda pre 3 dana
Pariska katedrala Notr Dam koju je juče zahvatio veliki požar, usled čega se urušio vrh tog monumentalnog zdanja, smatra se jednim od najboljih primera francuske gotske arhitekture. Vatrogasci su se neumorno borili sa vatrenom stihijiom kako bi spasili francusku svetinju, a mnogi veruju da su se... »

Dodik ide kod pape u vatikan, sprema se opasan dil! Bošnjaci hoće da puknu od muke!

Pravda pre 4 dana
Predsedavajući Predsedištva BiH Milorad Dodik sastaće se u petak, 26. aprila, sa papom Franjom, potvrdio je ministar spoljnih poslova BiH Igor Crnadak. Crnadak je rekao da je reč o zvaničnoj poseti Dodika Vatikanu i da misli da je dobro što postoji kontinuitet u dijalogu sa Svetom stolicom.... »

Tramp poludeo, ovo je kap koja je prelila čašu! Evo gde šalje sve ilegalne migrante

Pravda pre 4 dana
Američki predsednik Donald Tramp napisao je danas na Tviteru da njegov predlog da se migranti pošalju u tzv."gradove utočišta" počinje da se primenjuje. Tramp je objavio na Tviteru "da će ilegalni migranti koji više ne mogu da se po zakonu nalaze u pritvoru biti, prema Ministarstvu... »

Nestašna ruska popadija pomrsila konce svom dragom popu: Crkva reagovala žestoko! (foto)

Pravda pre 4 dana
Ruski pravoslavni sveštenik iz regiona Urala postavljen je u službu u zabačeno selo kao kaznu za "greh" koji je počinila njegova supruga. Ona je, naime, učestvovala na takmičenju u lepoti i to tokom posta. Oksana Zotova, koja inače vodi salon lepote u Magnitogorsku, osvojila je nagradu "Mis... »

Dačić: Mađarska je najveći prijatelj Srbije u EU

Pravda pre 4 dana
Odnosi Srbije i Mađarske nikad nisu bili bolji u bližoj istoriji, a u Evropskoj uniji Srbija nema većeg prijatelja od Mađarske, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije u Subotici, gde se održava sednica dve vlade. "U EU nemamo većeg prijatelja od Mađarske, a moj kolega Peter Sijarto... »

Novi spot SNS: Visoki funkcioneri stranke prave gomilu sendviča (video)

Pravda pre 4 dana
Srpska napredna stranka objavila je na "Jutjubu" spot za kampanju predsednika Aleksandra Vučića "Budućnost Srbije", u kojem se građani pozivaju na skup u Beogradu, koji je najavljen za petak, 19. april. Prvo što zapada u oko gledaocima je velika količina sendviča, koju glumci u spotu... »

Rusija spremna da plati Savetu Evrope 60 miliona evra, ali pod jednim uslovom!

Pravda pre 4 dana
Rusija je spremna da plati članarinu Savetu Evrope i izmiri nakupljeni dug za dve godine, ali traži da Parlamentarna skupština saveta Evrope ispuni jedan uslov. Prema rečima šefa Komiteta Saveta Federacije za međunarodne poslove Konstantina Kosačova, PS SE treba da eliminiše pretnje dalje... »

Čemu će služiti rezervni sastav policije RS? ''Ne zna se kada će zatrebati'' (video)

Pravda pre 4 dana
Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas da će u budžetu za 2020. godinu biti planirana sredstva za rezervni sastav policije. - Uslovi su takvi da se ne zna kada može zatrebati rezervni sastav policije. Tu pre svega mislim na migranstku krizu, a ne da će nam trebati za neke... »

©2019 Netmark d.o.o.