Pravda » Vesti dana

Pravda

Šapić: Ne znam da li sam konj, ali sam marljivo radio!

Pravda pre 1 dan
Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić najavio je da će na beogradske izbore izaći samostalno. On je dodao da je za dobrobit Beograda otvoren da razgovara sa svima. Povodom kritika da je Vučićev "trojanski konj" i da ima zadatak da oslabi opoziciju, Šapić za "Blic" kaže: "Ne znam... »

Sabor srpskog i aleksandrijskog patrijarha: Šta Srbi mogu da urade za postradale pravoslavce u Africi i na Bliskom Istoku (video)

Pravda pre 1 dan
Patrijarh aleksandrijski i sve Afrike Teodor Drugi i patrijarh Srpske pravoslavne crkve (SPC) Irinej služili su jutros liturgiju u kripti Hrama Svetog Save na Vračaru. Liturgiji su prisustvovali generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković, beogradski nadbiskup Stanislav Hočevar, kao i... »

Stravična ekslozija zatresla kabul: Bombaš samoubica razneo NATO konvoj (foto)

Pravda pre 1 dan
Bombaš samoubica napao je NATO konvoj u petom distriktu u Kabulu, prestonici Avganistana. Prema do sada pristiglim informacija ranjeno je pet osoba, ali još nema zvaničnih potvrda o žrtvama. No words of @ResoluteSupport casualties yet, four civilians wounded. source #Afghanistan... »

Prekretnica: Hoće li jedna tačka spajanja Rusije i Amerike promeniti svet?

Pravda pre 1 dan
Trampova politika odbrane postojeće realnosti suverenih država, suprotna je gledištu globalista, a činjenica da je pobedio, kao i činjenica da se i drugi svetski centri moći koji jačaju zalažu za odbranu suvereniteta i suverenih država, govori da je ta pozicija u usponu. Američki... »

Ovako će izgledati dijalog o Kosovu!

Pravda pre 1 dan
U oktobru bi, prema najavama Aleksandra Vučića, trebalo bi da počne unutrašnji dijalog o Kosovu, tokom kojeg bi političke partije, nevladine organizacije, SANU, Srpska pravoslavna crkva... trebalo da iznesu predloge za rešenja problema KiM. U kom smeru će dijalog ići, za šta se zalaže... »

Velika NATO vežba počinje u Tuzli: 1.300 učesnika iz 34 NATO zemlje na 40 kilometara od Srbije! (video)

Pravda pre 1 dan
Bosna i Hercegovina spremno dočekuje učesnike NATO terenske vežbe "Bosna i Hercegovina 2017", a koja će se od 25. do 29. septembra 2017 godine održati u okolini Tuzle. Završene su sve pripreme i pored domaćih, stigli su međunarodni timovi iz 34 zemlje u Bazu operacija koja se nalazi u... »

Lazanski upozorava: Rusija je sada meta američkih nuklearnih snaga prvog udara!

Pravda pre 1 dan
Nova nuklearna doktrina SAD i najnovije protivljenje NATO-a sporazumu UN o zabrani atomskog oružja direktno je rušenje sporazuma o neširenju nuklearnog oružja iz 1978. Piše: Miroslav Lazanski Države članice NATO-a osudile su, pre nekoliko dana, sporazum UN o zabrani atomskog oružja, inače... »

Kolinda otvorila dušu: Vučić i ja...

Pravda pre 1 dan
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović kaže da postoji dobra volja i nje i Aleksandra Vučića da se krene u rešavanje pitanja između dve zemlje. "Mislim da smo i u Hrvatskoj i u Srbiji svesni kako još ne možemo govoriti o prijateljstvu između dve države. Međutim, nepobitno je da... »

Ovo su bile poslednje reči Zorice Krsmanović: Jelenina majka znala ko je ubica njene ćerke

Pravda pre 1 dan
Zorica Krsmanović, majka monstruozno ubijene pevačice Jelene Krsmanović, pred smrt je svojim najbližima otkrila da zna ko joj je ubio ćerku. orica, ipak, nije saopštila ime krvnika, a ubrzo nakon toga je izdahnula, 4. oktobra prošle godine. Međutim, Zorica se u poslednjim danima života... »

Balistički projektil ispaljen ka kralju haledu: Jemenske raketne snage opet napale Saudijsku Arabiju

Pravda pre 1 dan
Raketne snage Jemena ispalile su balistički projektil dugog dometa na vojni aerodrom Kralj Haled na jugozapadu zemlje. Prema medijima u Jemenu ispaljena je raketa "Kaher-2m" a još uvek nema vesti da li je meta pogođena. Pre nekoliko meseci na istu metu ispaljena su tri projetila. Snage Jemena... »

©2017 Netmark d.o.o.