Pravda » Vesti dana

http://www.pravda.rs

Pravda

Električna stolica u predsedništvu: Rekonstrukcija trgova, ulica, spomenika, vlade i opozicije

Pravda pre 4 dana
U jednopartijskom sistemu svi smo bili na istoj strani, svi bili jednoglasni i svi zajedno bili – protiv. Ima li šta lepše od toga? Piše: Dragoslav Pakić Kada gradsko jezgro Beograda bude pretvoreno u pešačku zonu, protestne šetnje građana biće obična popodnevna promenada. Otvoriće se... »

Ruska flota kontroliše američki razarač: Uplovio je u akvarijum sa ajkulama (video)

Pravda pre 4 dana
Ruski brodovi prate radnje američkog razarača Ros, koji je uplovio u Crno more, saopštava rusko ministarstvo odbrane. Ruska obalska radio-tehnička sredstva su uzela pod kontrolu razarač ratne mornarice SAD Ros. Delovanje američkog broda prate i patrolni brod Vasilij Bikov i izviđački brod... »

Besplatan ulaz: Dođite na javno čitanje komada Tanje Šljivar ,,Kao i sve slobodne djevojke“, u režiji Ivane Vujić

Pravda pre 4 dana
U novom scenskom prostoru Narodnog pozorišta u Beogradu ,,Radionica“, 23. aprila u 19 časova, održaće se javno čitanje komada Tanje Šljivar ,,Kao i sve slobodne djevojke“, u režiji Ivane Vujić. Ulaz je slobodan. Ovim događajem otvara se serija scenskih čitanja na sceni ,,Radionica”... »

Objavljen snimak ane korać na kome je gola: Grudi joj landaraju, a ono što radi... Samo za odrasle (video 18+)

Pravda pre 4 dana
Stari snimci u "Zadruzi" često znaju da poremete sve učesnike rijalitija! Veliki šef je tako i danas odlučio da zadrugarima pusti sve video snimke na kojima su prikazane sve uspomene stanovnika Bele kuće. Prvi snimak je pušten Mini Vrbaški. Na njima su i uapomene iz Zadruge 1, kada je ona... »

Iranci će se osvetiti žestoko! Ovim potezom Amerikanci su sebi nacrtali metu na čelo! (video)

Pravda pre 4 dana
Sjedinjene Države formalno su odredile Iranski korpus Islamske revolucionarne garde (IRGC) kao stranu terorističku organizaciju, a vest je potvrđena u Federalnom registru SAD. - Ovim imenujem pomenutu organizaciju i njene pseudonime kao stranu terorističku organizaciju u skladu sa članom 219... »

Crnogorska policija krije podatke: Koliko državljana CG se bori u redovima Islamske države?

Pravda pre 4 dana
Istraživanja nevladine organizacije NOMEN objavilo je podatke 18.12.2018. koji pokazuju da je šest crnogorskih državljana ubijeno je na ratištu u Siriji, osam njih vratilo se u Crnu Goru, jedan borac uhapšen je u Turskoj, a još trojica su na području delovanja takozvane Islamske države.... »

Asanž objavio šta Putin stvarno misli o Kosovu: Kada čujete, neće vam biti svejedno (video)

Pravda pre 4 dana
Džulijan Asanž otkrio je više od 800 diplomatskih afera o Srbiji i drugim zemljama Balkana! Tajne depeše koje je Vikiliks objavio govorile su o tome kako je Zapad tražio nezavisnost Kosova od Rusije, da li je srpska vlada skrivala Karadžića Mladića i da li je misija SPC bila da približi... »

Raskrinkani: Tajni sastanak o američkoj „vojnoj opciji” u Venecueli otkriva ključne zagovarače invazije!

Pravda pre 4 dana
Nedavno održani tajnoviti skup okupio je američke i južnoameričke zvaničnike kako bi razgovarali o "upotrebi vojne sile" u Venecueli, saopštio je istraživački novinar Maks Blumental za RT. Ekskluzivni materijal kojim se potvrđuje tajni skup objavljen je na portalu "Grejzon". Blumental je... »

Hajdučko-kozačko bratstvo postalo je deo Srpske desnice

Pravda pre 4 dana
Hajdučko kozačko bratstvo postalo je 15.aprila 2019.godine deo Srpske desnice, kao dvadeseta organizacija, što je jasan pokazatelj jačanja jedinstva srpskih patriotskih snaga, piše u saopštenju Srpske desnice. Potisivajući memorandum o saradnji, Mihailo Aranaut, zastupnik Hajdučko kozačkog... »

Briselu smeta ekonomska saradnja Beograda i Pekinga! EU preti Srbiji zbog kineskih investicija!

Pravda pre 4 dana
Evropska unija preti Srbiji zbog krupnih kineskih investicija u našoj državi, pa čak indirektno poručuje da neće biti ništa od članstva ukoliko se ne odreknemo milijardi iz Pekinga! Kako prenosi Radio Slobodna Evropa, u Briselu postoje strahovi da bi države koje uzimaju kineske kredite mogle... »

©2019 Netmark d.o.o.