Pravda

Nov repertoar u sinepleksu: Domaće premijere, hit naslovi za decu, avantura i opera! (video)

Pravda pre 2 dana
Na repertoaru ove nedelje bioskopa Cinepleks 4D Delta Siti, Sinepleks Ušće Šoping Centar i Sinepleks Big Beograd, nalaze se četiri nova naslova, dva događaja, dve premijere i opera iz Metropolitena. Prošlog Božića - Kejt (Emilija Klark) tumara po… »

Ja da se plašim govorio bih albanski, a ne ruski, da bih vam se umilio: Pretnje i uvrede obeležile zasedanje Skupštine

Pravda pre 2 dana
Oštra polemika i grube reči između poslanika Demokratskog fronta Andrije Mandića i Demokratske partije socijalista Luiđa Škrelje, obeležila je deo današnjeg zasedanja Skupštine Crne Gore. "Čovek ostaje bez reči, a tako ste mi i vi izgledali"… »

Narodno pozorište: Makedonski nacionalni teatar Skoplje 8. decembra sa predstavom „Život je lep“

Pravda pre 2 dana
Makedonski nacionalni teatar Skoplje gostovaće 8. decembra (19,30) na Velikoj sceni sa dramom „Život je lep“, urađenoj po tekstu „Samoubica“ Nikolaja Erdmana, u adaptaciji i režiji Aleksandra Morfova. Glavnog junaka Semjona Semjonoviča… »

Uvrede za Srbiju na NATO samitu! Uz pomoć alijanse niko više neće biti žrtva agresije "velikosrpske" politike

Pravda pre 2 dana
Premijer Andrej Plenković, koji je učestvovao na samitu NATO u Londonu, izjavio je da se Hrvatska seća kako je to biti nečlanica Alijanse, a biti, kako je naveo, "žrtva agresije i politike (Slobodana) Miloševića čiji je režim hteo da stvori… »

Američki profesor objasnio: Evo zašto je Rusija pokazala Amerikancima „Avangard“! U skorije vreme neće dobiti…

Pravda pre 2 dana
Demonstracija Amerikancima najnovijeg hipersoničnog kompleksa „Avangard“ — akt dobre volje Rusije, koja pokušava da podstakne SAD na produženje Sporazuma o smanjenju strateškog ofanzivnog naoružanja (START-3), objasnio je za Sputnjik Robert… »

Tomović ljubio i lizao Dragani vaginu: Ovo niste videli na televiziji (video)

Pravda pre 2 dana
Vladimir Tomović i Dragana Mitar ne prestaju da intrigiraju svojim ljubavnim odnosom koje se odvija na imanju u Šimanovcima. Njih dvoje se ne razdvajaju i sve češće se osamljuju kako bi imali vreme za sebe i svoje potrebe. Dragana i Vlada grabe svaku… »

(Uznemirujući video) 1.000 fanatika zabarikadirano u malom gradu, rešeni da ginu do poslednjeg: 6.500 do zuba naoružanih…

Pravda pre 2 dana
Efektni kadrovi izuzetno teških borbi sa fanatizovanim filipinskim ogrankom Islamske države za naseljeno mesto Maravi (Opsada Maravija). Kako prenosi fejsbuk stranica "Borbeni Efektivi", kompletna operacija je snimljena sa rekordnim brojem taktičkih… »

Uzbudljiva animirana avantura: "Playmobil" u bioskopima od 5. decembra! (video)

Pravda pre 2 dana
Postoje putovanja koja vas vode na najlepše, najuzbudljivije i najčarobnije mesto na svetu - kući! Kada njen mlađi brat Čarli neočekivano nestane u magičnom, animiranom svetu “Playmobila”, nepripremljena Marla mora da ode u potragu života da… »

Sastanak Vučića i Putina samo uvod u jednu priču: Evo šta kažu naše komšije o naoružanju iz Rusije

Pravda pre 2 dana
Srpski i ruski predsednici, Aleksandar Vučić i Vladimir Putin, nisu danas razgovarali o isporuci raketnog sistema S-400 Srbiji, izjavio je zamenik ruskog premijera Jurij Borisov. „Sve je moguće. Ono što znam jeste da nije bilo zahteva za S-400… »

Lukašenko tražio od slobe samo jedno: Da ne odustaje! Onda je lobirao kod Jeljcina da interveniše oko NATO! (video)

Pravda pre 2 dana
"Politički analitičar" Dragomir Anđelković, kao gost u "Dobro jutro Srbijo" Hepi TV, naveo je da je Belororusija na čelu sa Aleksandrom Lukašenkom uvek bila prijateljski nastrojena prema našoj zemlji. Belorusija jeste mala zemlja, ali vodi… »

Pravda, najnovije vesti »