Pravda » Vesti dana

Pravda

Hrvati mu dali ideju: Evo šta će Vučić sutra izgovoriti na RTS-u!

Pravda pre 50 minuta
Predsednik Srbije dao je intervju za zagrebački Večernji list u kom je pričao o odnosima dveju država i najavio skori dolazak u hrvatsku prestonicu. - Mislim da će Hrvati i Srbi u budućnosti sve više morati da budu saveznici, a sve manje ljudi koji će živeti u prošlosti svojih... »

Trojanski konj Vašingtona: Britanci u misiji isterivanja Rusije sa Balkana!

Pravda pre 1 sat
Britansko-centralnoevropski lobi koji se najbolje pokazao u Bosni kao antisrpski, danas je glavni huškač kada se radi o svađanju Evrope sa Rusijom. Sama Evropa nema snage da ispuni američke zahteve i „udalji Rusiju sa Balkana“, ali zato Britanija preuzima taj posao. Američki predsednik... »

Šibica u kanti napalma: Kurdi "odgovorili" na izmišljeni rusko-sirijski napad u Deir Ez Zoru! (video/mapa)

Pravda pre 3 sata
Oružane formacije lojalne "Sirijskim demokratskim snagama" (SDS) odgovorile su na navodni napad sirijskih i ruskih snaga u oblasti Deir Ez Zora, javila je kurdska agencija Havar, bliska SDS-u. Situacija je naročito napeta u oblasti fabrike gasa Konoko i obližnjim poljima Al Tajbeh i Al Isba.... »

Putin i Erdogan razgovarali o Siriji: Evo na čemu insistira predsednik Rusije!

Pravda pre 4 sata
Na inicijativu ruske strane održan je telefonski razgovor Vladimira Putina sa Predsednikom Republike Turske Redžepom Tajipom Erdoganom, saopšteno je iz Kremlja. Predmet razgovora bilo je sirijsko pitanje, u svetlu pozitivnih rezultata postignutih tokom šeste Međunarodne konferencije o Siriji u... »

Probijene linije terorista u Damasku: Mehanizovana divizija gazi sve pred sobom, teroristi se dižu u vazduh! (video)

Pravda pre 9 sati
Od kako je nova operacija velikih razmera rano jutros počela u istočnom Damasku, sirijska vojska je već ostvarila velike uspehe. Pre nekoliko sati sirijska vojska, predvođena Republikanskom gardom i 4. mehanizovanom divizijom, uspela da probije prvu liniju odbrane militanata na liniji Džobar -... »

Da završe započet posao: Sirijska vojska ponovo pokrenula ofanzivu na istoku Damaska

Pravda pre 12 sati
Posle nekoliko nedelja sporadičnih i neizvršenih napada na pobunjeničke snage u istočnom Damasku, Sirijska arapska vojska je, navodno, obnovila svoju ofanzivu u sirijskoj prestonici. Prema izveštajima, sirijska vojska - vođena elitnom republikanskom gardom i veteranskom četvrtom mehaničkom... »

(Uznemirujući video) žestoke borbe na jugu Saudijske Arabije: Huti odbili napad neprijatelja, granica gori

Pravda pre 13 sati
Huti i jemenska vojska odbili su niz napada saudijskih snaga u provincijama Nardžan i Asir na jugu Saudijske Arabije. Po grupama saudijaca koji su pokušali da zauzmu jemenska planinska uporišta dejstvovala je jemenska artiljerija, a hutski sajt "Al Misirah" javlja da su gubici na neprijateljskoj... »

A ona kao spava: Pogledajte šta je u krevetu Parova cele noći radio sa njenom zadnjicom (video 18+)

Pravda pre 14 sati
Izgleda da se Crnogorac Bojan Radanović svojiski trudi da postane najveći zavodik u "Parovima 6". Već prve večeri po ulasku u rijaliti on je legao u krevet sa dve ukućanke - Elenom Petrović i Marijanom Majom Marković. Bivši fudbalski golman tu nije stao. On je potom sa Elenom imao vrelu... »

(Uznemirujući video) suadijci i sudanci prebacili dodatne trupe u pustinju Midi: Ovo je bio odgovor Jemenskih snaga

Pravda pre 14 sati
Snage Jemena napale su saudijske trupe i njihove saveznike u pustinji Midi, u provinciji Hadžah na severozapadu Jemana. Izvedeno je niz napada u kojima su iz zasede napadana vojna vozila, zauzeti pojedini položaji okupacionih snaga i likvidirani neprijateljski borci. Napad je usledio nakon... »

Slobo, preljubniče! Aman, tu su kamere, sve se vidi! Dok svi spavaju, Luna i on, provaljeni!(video)

Pravda pre 15 sati
Danima se već priča o romansi Lune Đogani i oženjenog Slobodana Radanovića u rijalitiju "Zadruga", a oni čine sve da ih kamere ne ulove u nekoj intimnoj situaciji. Luna se drži na distanci, kao i Sloba ali više je ngo jasno da među njima ima više od poznanstva, pogotovo što se tiče Lune,... »

Džonson dobio set za stoni tenis od češkog kolege

Večernje novosti  pre 2 sata  još 1 povezana

Mekejn na samrti? Loše prognoze lekara, često misli na Kenedija

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana

Meksiko:Broj žrtava porastao na 325, 360 zgrada pred rušenjem

Večernje novosti  pre 2 sata  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.