Pravda » Vesti dana

http://www.pravda.rs

Pravda

Srbiji preti paraliza

Pravda pre 3 dana
Cela Srbija biće blokirana ako vlast odbije dijalog o fer izborima i oslobađanju medija, poručio je putem Tvitera predsedavajući Saveza za Srbiju Boško Obradović i vlastima dao rok do petka da odgovore. Čini se, međutim, da iako su tenzije splasle, dijalog na koji je pozvala predsednica... »

Indija poseduje ogroman arsenal ruskog oružja i nastoji da ga proširi

Pravda pre 3 dana
Čak i dok se Vašington udvara Nju Delhiju, Indija pokušava da kupi vojnu opremu ruske proizvodnje. Najnoviji sporazum bi mogao obuhvatiti kupovinu više od 450 tenkova iz Moskve u vrednosti od 1,93 milijarde dolara, i čak ne bi bio ni najveći ugovor. Kupovinom 464 glavnih borbenih tenkova... »

S-400 stiže na arktik: Rusija sprečava sve pretnje sa severa!

Pravda pre 3 dana
Rusija će na Arktiku razmestiti najnovije PVO sisteme S-400 kako bi se zaštitila od svih vrsta pretnji, uključujući i američke nuklearne bombardere, piše britanski list „Dejli telegraf“. Kako objašnjava list, ti sistemi protivraketne odbrane služiće i da zaštite Severni morski put ka... »

Mračna tajna koju su zatrpali! Ispod Notr Dama krije se zaprepašćujuće otkriće (foto/video)

Pravda pre 3 dana
Gotska katedrala odražava istaknutu ulogu Pariza kao ekonomskog i duhovnog centra u 12. veku, a njeni ožiljci iz Francuske revolucije samo podsećaju na njenu dugu vezu sa monarhijom - vezu koja je umalo dovela do njenog rušenja. Ipak, i pored toga što na hiljade turista svakog dana prođe kroz... »

Tela šest srpskih heroja i dalje trule na Košarama: Niko ne sme da dođe po njih zbog strašnog razloga!

Pravda pre 3 dana
Oni su branili Srbiju od višetruko brojnijeg i bolje naoružanog neprijatelja. Sprečili su NATO da prodre. Ginuli su herojski, sa imenom Srbije na usnama... Oni su heroji s Košara... O boju koji se vodio na karauli Košare dosta toga je ispričano, o junacima skoro da sve znamo, ali ipak... »

Opasnost dolazi: SAD spemaju Rusiji i Kini vojni odgovor u Venecueli

Pravda pre 3 dana
Pentagon radi na novim vojnim rešenjima čiji je cilj obuzdavanje ruskog, kineskog i kubanskog uticaja na administraciju predsednika Venecuele Nikolasa Madura, preneo je CNN, pozivajući se na izvor u Ministarstvu odbrane SAD, upoznatim sa situacijom. Ranije je američki državni sekretar Majk... »

„Radnički“ obeležava 99. Godina od osnivanja društva

Pravda pre 3 dana
Sportsko društvo „Radnički“ želi da upozna celokupnu javnost da se 20. aprila 2019. godine navršava 99. godina postojanja ovog društva, toliko je prošlo od onog dana kada je petnaest radnika raznih struka na prvom spratu tadašnje Građevinsko-zanatske škole, u Ulici kraljice Natalije... »

Prikazan seks milijane i Milojka! Pribio se uz nju, pa je dohvatio! Usred vrele akcije, prekinuo ih on!

Pravda pre 3 dana
Kontroverzni par, Milijana Bogdanović i Milojko Božić sinoć su se prepostili strastima, a produkcija je njihovu žestoku akciju emitovala u vili. Ukućani su procenjivali da li je stvarno u pitanju seks, ili Milijana samo pokušava da "odobrovolji" Milojka, za kojeg je više puta rekla da je... »

Čavoški: Može da nam se desi uskršnja izdaja, da Vučić potpiše predaju Kosova u Berlinu (video)

Pravda pre 3 dana
Akademik Kosta Čavoški, gostujući u emisiji “Skeniranje” u produkciji Helmkasta, ocenio je da bi Srbiju mogla da zadesi uskršnja izdaja , u Berlinu, 29. Aprila, na sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom i nemačkom kancelarkom Angelom... »

Bušilice, šlemovi, radna odela i tange: Luna, Sanja i Mina vrelim pozama sve izludele! Pogledajte ovo seksi izdanje (video)

Pravda pre 3 dana
Luna Đogani, Sanja Stanković i Mina Vrbaški dobile su priliku da se fotografišu za prvomajsko izdanje poznatih srpskih novina. Zadrugarke su sa oduševljenjem dočekale ovu ideju, naročito kada su videle kakve su im kostime pripremili. One su obukle kostime seksi radnica, nakon čega je... »

©2019 Netmark d.o.o.