Par u tri godine izgubio tri ćerkice, a od majčinih reči na oproštaju od poslednje, srce se lomi na komade "ljuta sam jer si ostavila moje ruke prazne"

Blic 24.02.2022

"Rodila sam te, dala sam ti život!! Ali ja sam ljuta na tebe jer si ostavila moje ruke prazne! Bila si mi podrška, razlog zašto sam se smejala, razlog što sam dobila snagu da nastavim! Bila si borac do poslednjeg trenutka, smejala si se, gledala si nas bez mogućnosti da progovorimo i oči su nam govorile da nastavimo, tu sam, borim se!", reči su Rule Pispirigu, čija je ćerka Georgina preminula pre nekoliko dana.

Tragedija bivših supružnika Manosa Daskalakisa i njegove bivše supruge Rule, učinila je da meštani Patrsa, ali i cele Grčke zaneme, jer, ovo je treće dete koje ovaj par gubi u poslednje tri godine od raznih bolesti. Prvo je u aprilu 2019. godine preminula njihova ćerkica Malena, koja je imala 3, 5 godine. Kako se navodi, roditelji su deset dana pre njene smrti saznalid a devojčica boluje od akutne leukemije, nakon čega je usledila prva faza lečenja hemoterapijom, a

Grčka »

Ključne reči

Komentari

Zabava, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja