Grčka - vesti

Tresla se grčka: Zemljotresi na jugu i severu

Večernje novosti pre 1 sat
Dva zemljotresa pogodila su danas Grčku - jedan na jugu, kod Peloponeza, drugi na severu, nedaleko od Soluna
Dva zemljotresa pogodila su danas Grčku - jedan na jugu, kod Peloponeza, drugi na severu, nedaleko od Soluna, preneli su grčki mediji. Nema izveštaja o šteti, niti o povređenima. Najpre je zemljotres jačine 5,5 stepeni Rihterove... »

Međunarodna saradnja Narodnog pozorišta: Od Grčke do Švedske

Večernje novosti pre 1 sat
Nacionalni teatar gostuje u okviru proslave 150 godina postojanja. Operske, dramske i baletske predstave na scenama Evrope
GODINU velikog jubileja, vek i po postojanja Narodnog pozorišta, obeležiće i predstavljanje našeg nacionalnog teatra izvan granica zemlje. Najznačajniji poduhvat već će se sledećeg meseca pokazati na delu: u slavnom njEpidaurusu... »

Dva zemljotresa u Grčkoj

RTS pre 1 sat
RTS: Dva zemljotresa u Grčkoj
Grčku su pogodila dva zemljotresa - jedan na jugu, kod Peloponeza, drugi na severu, nedaleko od Soluna, preneli su grčki mediji. Nema izveštaja o šteti, niti o povređenima.
Najpre je zemljotres jačine 5,5 jedinica Rihterove skale pogodio rano jutros zapadni deo Peloponeza. Njegov epicentar bio je u moru, 37 kilometara jugozapadno od Pilosa, na dubini od 10 kilometara. Potres se osetio na celom... »

Nakon pogođenog letovališta sa Srbima, drugi zemljotres zatresao Grčku

Srbija danas pre 2 sata
Grčka se nalazi na jednom od zemljotresima najpodložnijih područja u svetu
Dva jaka zemljotresa su pogodila Grčku, jedan je registrovan u moru, a drugi na 34 kilometra udaljenosti od Soluna. Grčke vlasti su saopštile da je južni deo zemlje pogodio zemljotres magnitude 5,4 ali da nema izveštaja o... »

Strože kazne za saobraćajne prekršaje u Grčkoj

Nova ekonomija pre 3 sata
Ukoliko se spremate na put u Grčku proverite stanje svog automobila i vodite računa tokom vožnje jer su kazne ogromne, a grčka policija oduzima i tablice. To je za Prvu TV kazao Mladen Alvirović iz Sat media grupe, koji kaže da većinu stvari na svom automobilu možemo i sami da primetimo, jer svoje... »

Snažan zemljotres pogodio Grčku

OK radio pre 3 sata
Snažan zemljotres jačine 5,5 stepeni po Rihteru pogodio je jutros Grčku. Korisnici društvenih mreža kažu da se tremor osetio i u Italiji.
Američki geološki institut saopštio da je epicentar bio 70 kilometara jugozapadno od grada Kalamata, na Peloponezu, na dubini od 30 kilometara. 0Grčke vlasti su saopštile da je južni deo zemlje pogodio zemljotres magnitude 5,4... »

Radio 021 poklanja letovanje u avgustu u Grčkoj za dvoje

Radio 021 pre 4 sata
Jedno besplatno letovanje za dve osobe očekuje u prvoj nedelji jula slušaoce Radija 021.
Turistička agencija "Kompas" nagradiće nekog letovanjem u avgustu i to u grčkom letovalištu Lutra, na zapadnoj strani Kasandre. Predviđen je desetodnevni boravak u nekom od atraktivnih apartmana koji su u ponudi ove agencije.... »

Jak zemljotres pogodio Grčku: Čeka se izveštaj o mogućim žrtvama i šteti

Srbija danas pre 4 sata
Zemljotres jačine 5,5 Rihtera
Zemljotres magnitude 5,5 stepeni Rihterove skale zabeležen je blizu obale južne Grčke. Trenutno nema izveštaja o eventualnim žrtvama ili materijalnoj šteti. #Greece earthquake: - magnitude 5.5 - 26km West of #Methoni - no immediate reports of damage or casualties... »

Zemljotres 5,5 stepeni pogodio Grčku

BK TV pre 4 sata
Potres! Zemljotres jačine 5,5 stepeni Rihterove skale pogodio je jutros zapadni deo Peloponeza. Map of the testimonies received so far following the #earthquake M5.4 in Southern Greece 42 min ago pic.twitter.com/WPYO9uPn7J — EMSC (@LastQuake) 25. јун 2018. Epicentar zemljotresa bio je 37 kilometara... »

Najsuptilnija prevara ikada - ali grčko nije

B92 pre 5 sati
B92: Najsuptilnija prevara ikada - ali grčko nije
Atina -- Iako vinopije u inostranstvu mogu po etiketi pomisliti da kupuju grčko vino, ono može biti tursko, američko, makedonsko, bugarsko.
Zbog toga je grčka država odlučila da hitno uzme stvar u svoje ruke. Sve je više stranih vina čije etikete aludiraju na Grčku, a "cilj je, naravno, obmanjivanje potrošača u inostranstvu koji kada, recimo, vide naziv 'Egeo' ili... »

Izbori u Turskoj: Erdogan ponovo izabran za predsednika

B92  pre 1 sat  još 17 povezanih

Crna Gora otvara poglavlje kojim odlučuje o sudbini eura

Danas  pre 2 sata  još 13 povezanih

Dva zemljotresa u Grčkoj

RTV  pre 1 sat  još 12 povezanih

Prosečna bruto plata u aprilu 67.901 dinar

Dnevnik  pre 34 minuta  još 10 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.