Grčka

Drama na nebu iznad Halkidikija: Zapalio se avion sa 164 putnika, prinudno sleteo u Grčku

Večernje novosti pre 14 minuta
Avion irske kompanije "Rajaner"' sa 164 putnika i člana posade prinudno je sleteo na aerodrom u Solunu jer je u letelici izbio požar. Avion irske kompanije "Rajaner"' sa 164 putnika i člana posade prinudno je sleteo na aerodrom u Solunu jer je u… »

Drama iznad Halkidikija: Avion sa 164 putnika zapalio se tokom leta za Atinu, prinudno sleteo u Solun

Blic pre 39 minuta
Avion irske avio-kompanije ''Rajaner'' sa 164 putnika i člana posade prinudno je večeras sleteo na aerodrom u Solunu nakon što je prijavljeno da je u letelici došlo do požara, saopštile su grčke vlasti. Avion na letu iz Berlina prema Atini… »

Poznat spisak učesnika FIBA Lige šampiona

Danas pre 1 sat
Iz regiona samo Igokea Poznato je 28 sigurnih učesnika FIBA Lige šampiona naredne sezone, dok će ostalih 16 biti poznato posle kvalifikacija. U Ligi šampiona neće biti nijednog tima iz Srbije, a sa prostora bivše Jugoslavije i ABA lige samo će… »

Na snazi crveni meteoalarm: Sutra se u Grčkoj očekuje nevreme praćeno obilnim padavinama i olujnim vetrom

Blic pre 2 sata
Meteorološka služba Grčke kao i Opština Kassandra na svom sajtu obaveštavaju da se sutra od 11 pre podne pa na dalje očekuje ozbiljno nevreme praćeno olujnim vetrovima i jakom kišom, te se stanovništvo kao i turisti obaveštavaju da budu… »

Erdogan opet povikao: Kritike zbog pretvaranja Aja Sofije u džamiju su napad na suverenitet Turske!

Pravda pre 2 sata
Kritike na račun Turske zbog mogućeg pretvaranja čuvene Aja Sofije iz muzeja u džamiju napad su na suverenitet turske države, kaže predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan. "Optužbe protiv naše zemlje o Aja Sofiji direktno ciljaju naša suverena… »

Erdogan: Kritike zbog Aja Sofije napad na suverenitet Turske

RTS pre 2 sata
Kritike na račun Turske zbog mogućeg pretvaranja čuvene Aja Sofije iz muzeja u džamiju napad su na suverenitet turske države, kaže predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan. "Optužbe protiv naše zemlje o Aja Sofiji direktno ciljaju naša suverena… »

Erdogan: Kritike zbog Aja Sofije napadaju turski suverenitet

Nova pre 6 sati
Kritike na račun Turske zbog mogućeg pretvaranja čuvene Aja Sofije iz muzeja u džamiju napad su na suverenitet turske države, kaže predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan. “Optužbe protiv naše zemlje o Aja Sofiji direktno ciljaju naša suverena… »

"Ovo je napad": Erdoganov odgovor nakon kritika Zapada zbog Aja Sofije

Blic pre 7 sati
Kritike Ankari zbog mogućeg pretvaranja muzeja Aja Sofija u džamiju predstavljaju napad na suverenitet Turske, izjavio je turski predsednik Redžep Tajip Erdogan. On je predložio da se vrati status džamije građevini koja je deo Svetske baštine… »

Erdogan: Kritike zbog Aje Sofije su napad na suverenitet Turske

Slobodna Evropa pre 7 sati
Kritike Ankari zbog mogućeg pretvaranja muzeja Aja Sofija u džamiju predstavljaju napad na suverenitet Turske, izjavio je turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan (Redžep Tajip Erdoan). On je predložio da se vrati status džamije građevini koja je dio… »

Zapalio se avion sa 164 putnika i člana posade, prinudno sleteo u Grčku

B92 pre 38 minuta
Atina -- Avion irske kompanije "Rajaner"' sa 164 putnika i člana posade prinudno je sleteo na aerodrom u Solunu jer je u letelici izbio požar, saopštile su grčke vlasti. Avion na letu iz Berlina prema Atini zatražio je dozvolu za prinudno sletanje na… »

Vesti dana »