Grčka - vesti

Završena misija: Vezista se posle Grčke epizode vraća u Zvezdu

Hot sport pre 16 sati
Konačna odluka je da po isteku pozajmice dođe do rastanka, aonda su na potezu crveno-beli koji sa igračem imaju ugovor do 2021. godine.
Nije se po povratku iz Kajserija Dejan Meleg snašao u Crvenoj zvezdi u prvom delu sezone i usledila je selidba krajem januara na pozajmicu u Levadijakos. Grčki klub je hteo da bivši igrač Vojvodine i Ajaksa pomogne u borbi za... »

Hit fudbalska fotografija dolazi iz Grčke: Mama tokom utakmice držala sinu kišobran iznad glave kako ne bi pokisao! (foto)

Telegraf pre 2 dana
Brižna majka uspela je u nameri da se njen sin ne pokvasi
Da fudbal prelazi sve moguće granice pokazala je i brižna mama grčkog fudbalera Janisa Panua koja je tokom celog meča držala kišobran iznad glave svog mezimca kako ne bi pokisao. Fotografija mame i sina na fudbalskom meču momentalno je postala viralna. Kako prenos... »

Migranti preplavili Grčku: Premalo kapaciteta u prihvatnim centrima

B92 pre 3 dana
B92: Migranti preplavili Grčku: Premalo kapaciteta u prihvatnim centrima
Atina -- Broj izbeglica i migranata u prihvatnim centrima i dalje prevazilazi postojeće kapacitete, navodi se u saopštenju Generalštaba grčke nacionalne odbrane.
Prema tim podacima, broj migranata i izbeglica u 32 prihvatna centra kojima upravljaju Oružane snage manji je za 351 odnosu na prethodnu nedelju. Kako navodi ANA-MPA, 27.427 osoba je evidentirano u četvrtak u odnosu na 27. 778... »

Cipras: O tome ko će upravljati zemljom odlučiće samo narod

Dnevnik pre 3 dana
Cipras rekao da će građani Grčke birati između države koja je zasnovana na eliti i države koja je zasnovana na većini.
ATINA: Grčki premijer Aleksis Cipras smatra da predizborni program Nove demokratije jasno odražava najteži i najopasniji neoliberalizam, te da će građani na predstojećim evropskim i lokalnim izborima birati između otpuštanja ili... »

Rakočević o finalu ABA lige: Imamo grčki mentalitet, ali moramo da smirimo strasti!

Kurir pre 3 dana
Večeras je na programu četvrti meč finala ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde. Mnogo nemilih dešavanja viđeno je na parketu i tribinama dvorane Morača.
Potpredsednik KSS Igor Rakočević nosio je dres oba rivala, i Zvezde i Budućnosti. Odigrao je mnogo vrućih utakmica, a sad poziva na smirivanje strasti. - S obzirom na to da je i prošle godine bilo sličnih tenzija, očekivalo se da... »

Vrhovni sud Grčke odbacio prigovor u vezi sa kreditom u švajcarskim francima

N1 Info pre 3 dana
Vrhovni sud Grčke je presudio da su zakoniti uslovi ugovora pod kojima su banke odobravale kredite indeksirane u švajcarskim francima te se, kako u ugovorima piše, moraju i otplatiti - ili u toj valuti ili preračunati u evro po dnevnom kursu na dan plaćanja svake rate, objavljeno je u Atini.
Ta konačna presuda, doneta u četvrtak, odnosi se na 70.000 građana - dužnika grčkih banaka koji su uzimali kredite u švajcarskim francima računajući da će kamata biti manja nego da su kredite uzimali u evrima. Međutim, zbog skoka... »

Vrhovni sud Grčke odbacio prigovor dužnika u švajcarskim francima

Novi magazin pre 3 dana
Vrhovni sud Grčke je presudio da su zakoniti uslovi ugovora pod kojima su banke odobravale kredite indeksirane u švajcarskim francima, te se, kako u ugovorima piše, moraju i otplatiti - ili u toj valuti ili preračunati u evro po dnevnom kursu na dan plaćanja svake rate, objavljeno je danas u Atini.
Ta konačna presuda, doneta u četvrtak, odnosi se na 70.000 građana - dužnika grčkih banaka koji su uzimali kredite u švajcarskim francima računajući da će kamata biti manja nego da su kredite uzimali u evrima. Međutim, zbog skoka... »

Nakon udara groma, Akropolj zatvoren zbog oluje

Blic pre 3 dana
Vlasti Grčke zatvorile su juče za posetioce Akropolj u Atini zbog najave velike oluje, dan nakon što su četiri osobe povređene od udara groma na drevnoj lokaciji.
Ministarstvo kulture naredilo je da Akropolj ostane zatvoren, nakon što je agencija za civilnu zaštitu saopštila da se u glavnom gradu očekuje oluja praćena grmljavinom i jakom kišom. Dve žene koje su obilazile spomenike i dva... »

"Porast u broju nasilnih napada na manjine u Grčkoj"

Blic pre 3 dana
U Grčkoj je protekle godine zabeležen porast u broju nasilnih napada na pripadnike manjina, pokazao je danas objavljen izveštaj mreže koja registruje nasilje na rasnoj osnovi.
Autori izveštaja izrazili su zabrinutost da bi retorika podela u okviru kampanje uoči evropskih i nacionalnih izbora ove godine mogla da dovede do dodatnog porasta nasilnih napada na pripadnike manjina. Mreže koja registruje... »

Anarhistička grupa preuzela odgovornost za napad na ruski konzulat u Grčkoj

Danas pre 4 dana
Anarhistička grupa preuzela je danas odgovornost za napad ručnom bombom na ruski konzulat u Atini izveden 22. marta, kada je napravljena manja šteta.
Grupa koja sebe naziva Plan osvete, posvetila je napad Mihailu Zlobickom, 17-ogodišnjem anarhisti koji je poginuo u oktobru prošle godine u Arhangelsku na severu Rsije, u samoubilačkom napadu ispred regionalne kancelarije ruske... »

KRAJ: Crvena zvezda-Budućnost 97:54

Večernje novosti  pre 36 minuta  još 57 povezanih

Šri Lanka: Napadači su imali pomoć grupa iz inostranstva

BBC News  pre 7 sati  još 54 povezane

Lajović nije tužan posle poraza u finalu: Nedelja za pamćenje

Večernje novosti  pre 3 sata  još 24 povezane
©2019 Netmark d.o.o.