Grčka

I grčka crkva pala na kolena pred NATO i Amerikom

Sputnik pre 2 dana
Uprkos značajnom broju grčkih episkopa koji se protive priznanju lažne ukrajinske pravoslavne crkve od Carigradske patrijaršije, pritisak Carigrada, u kombinaciji sa pritiskom Amerike, doveo je do toga da se rukovodstvo grčke crkve opredeli da krene… »

Ogromni kruzer provukao se kroz uski Korintski kanal

Dnevnik pre 2 dana
Putnici na krstarenju uživali su u jedinstvenom prizoru dok je kruzer širine 22,5 metara postajao najveći brod koji je ikad prošao uskim Korintskim kanalom. Braemar s 929 putnika jedva se probio kroz kanal koji meri maksimalno 25 metara širine na… »

Ilija Ivić juri mlade srpske reprezentativce za AEK

Mozzart sport pre 3 dana
Biće na utakmicama U19 i U21 selekcije. Ilija Ivić ne želi da gubi vreme. Novi tehnički direktor AEK-a već je krenuo u potragu za igračima kadrim da pomognu atinskom klubu i prema informacijama iz Grčke prvo rešio da probere šta ima da se… »

Okupljanje blizanaca za Ginisa

OK radio pre 3 dana
TRIKALA - "Ne vidite duplo", bio je slogan manifestacije koja se održala u gradu Trikala u severozapadnoj Grčkoj. "Ne vidite duplo", bio je slogan manifestacije koja se održala u gradu Trikala u severozapadnoj Grčkoj. Želja organizatora bila je da se… »

Okupljanje blizanaca za Ginisovu knjigu rekorda

RTV pre 3 dana
TRIKALA - "Ne vidite duplo", bio je slogan manifestacije koja se održala u gradu Trikala u severozapadnoj Grčkoj. Želja organizatora bila je da se na jednom mestu okupi najveći broj blizanaca, i da tako uđu u Ginisovu knjigu rekorda.… »

Mančini ostaje selektor Italije do 2022. godine

RTS pre 3 dana
Selektor reprezentacije Italije Roberto Mančini potpisaće novi ugovor do 2022. godine, odnosno do Svetskog prvenstva u Kataru, prenosi Kalčomerkato. Kako se navodi, Fudbalski savez Italije (FIGC) i Mančini prošle godine dogovorili su da, u slučaju… »

Manćini aktivirao klauzulu, ostaje na klupi "azura" do takmičenja koje svi nestrpljivo čekaju

Alo pre 3 dana
Selektor reprezentacije Italije Roberto Manćini potpisaće novi ugovor do 2022. godine, odnosno do Svetskog prvenstva u Kataru, prenosi Kalčomerkato. Kako se navodi, Fudbalski savez Italije (FIGC) i Manćini prošle godine dogovorili su da, u slučaju… »

Milojevići u sedlu: Njihovog muža i oca znate kao Supermena, ali ove dame su neustrašive!

Blic sport pre 3 dana
Dok trenerska karijera Vladana Milojevića sa Crvenom zvezdom blista, lepše polovine njegove porodice blistaju na konjima! Njegov sin Nemanja uspešno gradi fudbalsku karijeru u Grčkoj, a supruga Danijela i ćerka Anđela izabrale su malo drugačiji… »

Održan Festival potpomognute oplodnje: Na besplatnim konsultacijama 300 parova

Danas pre 3 dana
Drugi međunarodni Festival potpomognute oplodnje, koji je održan proteklog vikenda u Beogradu pod sloganom „Mislite o tome“, posetilo je više od 1.000 ljudi iz naše zemlje i regiona, a besplatne konsultacije sa lekarima iz Srbije, Češke… »

Pad obolevanja od virusa Zapadnog Nila: Ubio 100 ljudi, pa nestao iz Srbije

Kurir pre 3 dana
Trend Od svih ugroženih država u Evropi, naša zemlja jedina nije imala epidemiju ove smrtonosne groznice prvi put u poslednjih sedam godina, ističu epidemiolozi. Groznica Zapadnog Nila, opasan virus koji kod čoveka može da izazove upalu mozga i smrt… »

Vesti dana »

Erdoan bacio Trampovo pismo u đubre

Slobodna Evropa pre 1 satjoš 33 povezane

Uhapšeni mladići zbog pljačke apoteke na Zvezdari

B92 pre 22 minutajoš 19 povezanih

Dačić i Ibrahim Ali o saradnji Srbije i Etiopije

Blic pre 1 satjoš 16 povezanih

Orban: Ako Turska pusti izbeglice, upotrebićemo silu

Dnevnik pre 4 satajoš 13 povezanih