Grčka

Nataša Bekvalac sutra puni 41. godinu: Slavi rođendan u Grčkoj, a uz nju su tri najbitnije osobe

Telegraf pre 21 sat
Proslava će biti upriličena u Atini na plaži. Specijalno zbog ovog događaja prostor na plaži će biti dekorisan. Pop pevačica Nataša Bekvalac napuniće sutra 41. godinu. Umesto velike žurke Nata se odlučila za proslavu sa sestrama i najbližim… »

Evropa: Uslovi za ulazak u Grčku nepromenjeni do 1. oktobra; Rusija beleži rekordan dnevni broj umrlih

RTV pre 22 sata
ATINA - Aktuelne mere i uslovi za ulazak u Grčku nisu se promenili i danas su produženi do 1. oktobra. Prema odluci Vlade Grčcke, svi posetioci "bez obzira na državljanstvo i način ulaska u zemlju ", kao i u protekla četiri meseca, imaju četiri… »

Tanker spasio oko 150 migranata kod obale Grčke

RTV pre 22 sata
ATINA - Grčka obalska straža započela je danas operaciju potrage i spašavanja nakon što je brod sa oko 150 migranata zapao u probleme kod jugozapadne obale te zemlje. Obalska straža je saopštila da je prolazni teretni brod podigao uzbunu nakon što… »

Odmor u oktobru za male pare: Ovo su idealne destinacije za letovanje u Grčkoj

Mondo pre 22 sata
Iako je sezona godišnjih odmora pri kraju, u pojedinim mestima oktobar je idealno vreme za odlazak na letovanje. Iako je sezona godišnjih odmora pri kraju, u pojedinim mestima oktobar je idealno vreme za odlazak na letovanje. Ako razmišljate o odmoru u… »

Srbin pokrenuo dramu u Grčkoj: Zbog njega alarmirane spasilačke službe, a on otišao da roni! Nije ga bilo celog dana

Kurir pre 22 sata
Neimenovani Srbin, star 55 godina, vodio se nekoliko sati juče kao nestala osoba na tlu regije Kasandre. Naime, on je otišao oko podneva da roni, a kako se nije vratio duže vreme, alarmirana je spasilačka služba. Na veliku sreću, on je pronađen… »

Grčka će verovatno priznati tzv. Kosovo!

Alo pre 22 sata
Ministar spoljnih poslova Dendijas započeo je dijalog na visokom nivou između Grčke i Kosova. Bivši ambasador Grčke u Sjedinjenim Američkim Državama Aleksandros Malias izjavio je da bi intenziviranje odnosa Prištine i Atine i put koji sledi… »

"Verovatno će doći do priznanja" Grčki diplomata šokirao izjavom o odnosu sa lažnom državom

Srbija danas pre 22 sata
Neočekivana izjava grčkog diplomate. Bivši ambasador Grčke u Sjedinjenim Američkim Državama Aleksandros Malias izjavio je da bi intenziviranje odnosa Prištine i Atine i put koji sledi ministar spoljnih poslova Nikos Dendijas konačno mogli da se… »

SAZNAJEMO: Belivuk pod istragom za još dva ubistva – Kiće i Šarca

Nova pre 23 sata
Tužilaštvo za organizovani kriminal (TOK) proširilo je istragu protiv grupe Veljka Belivuka za još dva ubistva koja su počinjena u Srbiji, a kako nezvanično saznajemo, u pitanju su likvidacije jednog od vođa Partizanove navijačke grupe Alkatraz… »

Belivuk pod istragom za još dva ubistva: Klupko se polako odmotava, poznate ubice Kiće i Šarca

Srbija danas pre 23 sata
Ljubomir Kića Marković izrešetan je u novembru 2019. u Ulici Grčića Milenka na Pašinom brdu. Tužilaštvo za organizovani kriminal (TOK) proširilo je istragu protiv grupe Veljka Belivuka za još dva ubistva koja su počinjena u Srbiji, a kako se… »

Todo Mundo festival

Novi magazin pre 24 sata
Deveti beogradski World Music festival Todo Mundo biće održan u Klubu DIM, od 25. do 28. septembra. Novo izdanje festivala obuhvatiće šest koncerata, izložbu fotografija i konferenciju. Želja organizatora i selektora jeste da se naglase i u prvi… »

Vesti dana »