"Monstrum je blaga reč za nju": Ispovest Jasminininog sina o brutalnom ubistvu: "Ona je živa, problem je što je u stanu još jedan leš"

Blic 05.03.2022

Ne mogu da verujem da je tako nešto mogla da uradi. To jeste moja mama, ali monstrum je blaga reč za nju, ovo je Denis M. (21), najstariji sin Jasmine Stjepanović koja je, kako se sumnja, ubila supruga Sinišu Sjepanovića i danima ga držala u stanu, da bi potom pokušala da izvrši samoubistvo, rekao u svojoj ispovesti o zločinu koji se dogodio i koji je njegov i život njegovog brata i sestara, Sinišine i Jasminine dece, pretvorilo u pakao.

Denis kaže da se nakon svega što se dogodilo oseća kao da je umrla i njegova majka. – Osećam se kao da je umrla tu noć. Najveća greška je što sam joj slepo verovao. Ne znam da li će greh ići na moju dušu, ali bolje da se ubila - progovara potreseni Denis. Nakon toga je otkrio da je na dan kad je zločin otkriven do kasno bio na poslu. – Drug me je dovezao skoro do zgrade i kada sam izašao, vidim policiju i Hitnu. Potrčao sam i video da se nešto dešava u stanu.

Povezane vesti »

Komentari

Hronika, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja