"Тата, ја идем, а ти позови Хитну да не умре онај горе": Зарио младићу нож у бубрег и срце, оцу рекао да се све догодило јер им је "неколико наоружаних нападача упало у кућу", па је побегао, али полиција је "склопила све коцкице"

Блиц 09.03.2022

Младић Н. М. који је осумњичен да је ноћас, у својој кући у месту Шарлинац код Дољевца, убио двадесеттрогодишњег М. М. након злочина пробудио је свог оца, који је спавао у приземљу куће, рекао му да позове полицију и Хитну помоћ, па побегао у село Војчинац код свог рођака. Неколико сати касније позвао је полицију и сам се предао, а за краће од 12 сати нишка криминалистичка полиција решила је цео случај!

До злочина је, како сазнајемо, дошло један сат иза поноћи када је у на спрату куће, у којој Н. М. живи са оцем, дошло до обрачуна пет младића. - Н. М. и М. М. се познају од раније, дуго се знају јер су обојица радила у Аустрији раније. Имали су овде неке нерашчишћене односе, због чега је М. М. позивао Н. М. на телефон али му се овај није јављао па је М. М. са двојицом другова те ноћи дошао код њега кући у Шарлинац. Код Н. М. је био један његов друг па је дошло

Повезане вести »

Кључне речи

Коментари

Хроника, најновије вести »

LatinicaКорисничка подешавања