"Bazeni na krovovima, spa, fitnes, salon lepote": Ovo je luks vila koju Željko Mitrović gradi na Dedinju: "Samo u plac je uložio milione evra"

Blic 02.04.2022

Vlasnik televizije “Pink” Željko Mitrović gradi novi dom u Beogradu, na elitnoj lokaciji Dedinju. Budući da su na mrežama osvanule fotografije završnog projekta na kojima se vidi kako će velelepna vila izgledati spolja, stiče se utisak da će vlasnik “Pink” imperije Željko Mitrović postati vlasnik i, do sada, neviđenog luksuza, kakav se retko viđa u regionu i u Srbiji. Naime, čitav tim arhitekti angažovan je na projektovanju njegovog doma iz snova, a izgled će oživeti kulturno nasleđe neoklasičnog stila.

- Željko je samo u plac uložio oko milione evra, jer je želeo da se njegova vila nalazi na luksuznoj lokaciji u kraju gde se nalaze gotovo sve ambasade na Dedinju. Iz tog razloga, Mitrović je iskeširao ogroman novac kako bi imao mir i privatnost, jer su u samoj ulici ugrađene kamere na svakom ćošku kako bi se zaštitile ambasade i velelepna izdanja poput onog koje gradi vlasnik “Pinka“. U blizini se nalazi i park u kom se stiče osećaj da je vila daleko od gradske

Željko Mitrović »

Ključne reči

Komentari

Zabava, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja