Željko Mitrović

Nju bespogovorno sluša: Upoznajte taštu Željka Mitrovića, od koje je Milica nasledila lepotu

Svet & Skandal pre 5 sati
Majka Milice Mitrović veoma je važna za njenu porodicu Tašta Željka Mitrovića, Duda igra značajnu ulogu u životima porodice Mitrović te ne čude česte objave na „Instagramu“ koje Milica posvećuje svojoj majci. Duda je nedavno napunila 80… »

Izjava dana: U čemu je sličnost između Željka Mitrovića i Endija Vorhola?

BizLife pre 7 sati
Vlasnik Pink Media Grupe Željko Mitrović čestitao je rođendan čuvenom američkom umetniku pop arta Endiju Vorholu. Tom prilikom istakao je šta je ono što kod njega najviše voli, ali i u čemu se, izgleda, i sam pronalazi. Da je živ, danas bi… »

Filip Čukanović letuje za pola miliona i leti privatnim avionom sa ćerkom DJ Žexa

Luftika pre 3 dana
Voditelj Filip Čukanović nalazi se na letovanju u Francuskoj, a sudeći prema pisanju medija on se opušta i uživa nakon što je pre nekoliko meseci dao otkaz na TV Prva. Iako još uvek nije poznato gde će nastaviti svoju karijeru, to ga nije omelo da… »

U osvajanju Azurne obale: Ćerka Željka Mitrovića letuje sa ovim dečkom, ko bi ovo očekivao (foto)

Svet & Skandal pre 3 dana
Ćerka Željka Mitrovića letuje sa svojim najboljim drugom Voditelj Filip Čukanović pre izvesnog vremena prestao je da vodi Jutarnji program na TV Prva, a u iščekivanju novih profesionalnih izazova koji, kada je reč o televizijskim licima, obično… »

Regulatorno telo Mitrovića i Marića

Cenzolovka pre 4 dana
Predstavljanje elaborata za dobijanje nacionalnih televizijskih frekvencija ličilo je na prijemni ispit za doživotnu lustraciju koju treba da sprovede REMM – Regulatorno telo Mitrovića i Marića. U komisiji sedi predsedavajuća REMM-a Olivera Zekić… »

Regulatorno telo Mitrovića i Marića

Danas pre 4 dana
Predstavljanje elaborata za dobijanje nacionalnih televizijskih frekvencija ličilo je na prijemni ispit za doživotnu lustraciju koju treba da sprovede REMM – Regulatorno telo Mitrovića i Marića. U komisiji sedi predsedavajuća REMM-a Olivera Zekić… »

Zet Milice i Željka Mitrovića krije pravi identitet: Svi misle da je bogati Amerikanac, a u stvari…

Svet & Skandal pre 5 dana
Zet Željka Mitrovića je Amerikanac srpskog porekla Kristina Mitrović, ćerka Željka Mitrovića odavno je predstavila svoga dečka milijardera Iliju iz Ukrajine, o kojem svi pričaju, a sada je došao red da izabranika javnosti pokaže i njena sestra… »

Sat na ruci vredi čak 187.000 evra: Ćerka Željka Mitrovića i njen verenik milijarder se hvale luksuzom

Telegraf pre 11 dana
Za razliku od Kristine koja se pohvalila skupocenom torbom, njen verenik se pohvalio luksuznim satom. Naslednica Željka Mitrovića Kristina Mitrović i njen verenik, milijarder Ilija, uživaju u suvom luksuzu, a on se sada pohvalio i novim satom koji… »

Najlepša je i svi joj zavide: Autfit ćerke Željka Mitrovića vredi čitavo bogatstvo (foto)

Svet & Skandal pre 12 dana
Stajling Kristine Mitrović vredi čitavo bogatstvo Ćerka Željka Mitrovića, Kristina, jedna je od najlepših javnih ličnosti mlađe generacije, a sada je novom fotografijom na Instagramu pobrala sve simpatije. Pročitajte: Bez njene bezrezervne… »

Zbog kredita sam morala da uđem u Farmu! Zorana Pavić otkrila: Preživela sam sodomu i gomoru, Željko me isplaćivao u…

Kurir pre 14 dana
Pevačica Zorana Pavić otkrila je gostujući u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji da je zbog kredita morala da uđe u rijaliti "Farma" kako bi ga isplatila. Pevačica je otvorila dušu Vanji Camović u Sceniranju i ispričala da taj kredit zamalo… »

Vesti dana »