Заказивали састанке по хотелима, водили девојке "на локацију": Погледајте како је изгледала акција хапшења групе која је организовала ПРОСТИТУЦИЈУ у БЕОГРАДУ (видео)

Блиц 30.08.2022

Припадници Министарства унутрашњих послова, СБПОК-а, у сарадњи са Тужилаштвом за организовани криминал, ухапсили су шест чланова организоване криминалне групе због постојања основа сумње да су извршили кривично дело удруживање ради вршења кривичних дела, а у вези са посредовањем у вршењу проституције. Ухапшени су Б. Н. (1988), Р. Н. (1990), Б. С. (1978), М. М. (1996), О. М. (1993), и В. В. (1960).

Осумњичени су, од новембра 2021. до јула 2022. године, организовали проституцију путем појединих сајтова за оглашавање, подстицали, наводили и учествовали у посредовању у вршењу проституције више особа женског пола на територији Београда. ВЕЛИКА АКЦИЈА ХАПШЕЊА У БЕОГРАДУ Пало 5 чланова групе која је ОРГАНИЗОВАЛА ПРОСТИТУЦИЈУ по хотелима Такође, како се сумња, они су организовали предају више особа женског пола трећим лицима, корисницима услуга у циљу

Повезане вести »

Кључне речи

Коментари

Хроника, најновије вести »

LatinicaКорисничка подешавања