Skandal u kvizu "Najslabija karika": "Mene je sramota, znate li vi za viteštvo", pitao je voditelj dok su takmičari gledali u pod (video)

Blic 12.04.2023

Kviz "Najslabija karika" koji se od skoro ponovo emituje na televiziji "Prva" uspeo je za kratko vreme da vrati stari sjaj. Kako zbog voditelja, tako i zbog scenarija koji neretko uspe da iz takmičara izvuče ono najbolje, ali i ono najgore, što je nedavno bio slučaj. Pravila kviza su takva da najbolji ne mora nužno da bude i pobednik, a kada se u to umešaju "prljava" taktika i nepravda - onda dobijete situaciju koju je neprijatno gledati.

Naime, među takmičarima se našlo i dobro poznato ime, Vladimir Krnač, legenda "Slagalice" i čovek koji maltene u svakom kvizu dođe do samog kraja. Isti slučaj je bio i u poslednjoj emitovanoj epizodi "Najslabije karike" gde je poljoprivrednik iz Bačkog Petrovca ređao samo tačne odgovore. Međutim, onda je ostao Jugoslavom i Miljanom koji su odlučili da ga izbace. Vladimir je tako postao najjača karika koja ispada. Dvojica takmičara su na svojim tabletima upisali

Povezane vesti »

Komentari

Zabava, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja