"Miro, dođi brzo, pobi nam: Decu!" Bolna ispovest majke Nemanje, ubijenog u masakru u Mladenovcu: "Iz te čekaonice smo izašli kao roditelji koji su izgubili dete"

Blic 04.08.2023

- Ja sam bila majka jednom detetu 21 godinu, a 4. maja sam prestala to da budem. Dan mi prođe nekako, noć nikako, sve se nadam doći će moj sin, doći će majki svojoj - ovako priča neutešna Mirjana Milenković Stevanović, majka Nemanje Stevanovića (21) iz Malog Orašja kod Smedereva, koji je pre tačno ti meseca brutalno ubijen u masakru koji je počinio osumnjičeni Uroš Blažić..

Uroš Blažić je u svom krvavom piru 4. maja ubio devet mladih ljudi, dok je njih 13 ranio, nakon čega je pobegao, oteo taksi u kom je bila putnica i do ujutru se skrivao kod svog ujaka, nadomak Kragujevca. - Nema leka, nema utehe i nema nade da vreme leči ovu ranu. Moj Nemanja je pogođen sa šest metaka, bio je živ skoro dva sata, pričao je sa ocem i sa mnom, a onda smo u toj čekaonici u smederevskoj bolnici, gde je sekund bio kao godina izašli ujutru kao roditelji

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja