Ubila teču u kući čuvenog advokata: Istraga zločina u Novom Sadu dobija sve bizarnije obrise, progovorile i komšije: "Samo smo čekali kada će se ovako nešto desiti"

Blic 03.11.2023

Osamnaestogodišnja O. Š. koja je osumnjičena da je sinoć oko ponoći u novosadskom naselju Podbara na smrt izbola svog teču Slavišu D. (30) a zatim sa nekoliko prijatelja i rođaka pokušala da prikrije ubistvo nije prijavljena na adresi gde se dogodio zločin. Kako saznaje "Blic", kuća u kojoj je počinjen zločin u vlasništvu je naslednika čuvenog novosadskog advokata Koste Hadžija mlađeg, osnivača FK Vojvodina i Fudbalskog saveza Srbije, po kojem je ulica u kojoj se dogodio zločin dobila ime.

Kako saznaje "Blic", kuća je napuštena i zapuštena zbog nesuglasica među brojnim naslednicima i čeka obnovu koja je za ceo Almaški kraj predviđena novim urbanističkim planom koji je taj deo starog jezgra grada proglasio za prostorno - kulturno - istorijsku celinu a O.Š. osumnjičena za ubistvo je tu bespravno živela sa brojnim članovima uže i šire porodice pa i prijateljima koji su dolazili i odlazili s vremena na vreme. Budući da je istraga u vezi sa ubistvom još u

Povezane vesti »

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja