Zla kob porodice Staklenog: Jedan sin mu uhapšen zbog oružja, drugi ubio troje ljudi, pa sebe: "Sve i da je ubio 1000 ljudi, on je moj"

Blic 09.11.2023

Porodica Ljubomira Jovanovića Staklenog, poznatog Surčinca, ne prestaje da izaziva pažnju javnosti. Najnovija vest da je njegov sin Gvozden uhapšen, podsetila je na jezivu priču o njegovom pokojnom sinu Dragoslavu Jovanoviću koji je 2019. godine pucao u svoju suprugu Teodoru, a nedugo nakon toga je otkriveno da je odgovoran i za trostruko ubistvo - Neđe Šubare (42), Darinke Šubare (75) i Milje Petković (80).

Gvozden Jovanović je uhapšen zbog nedozvoljenog nošenja pištolja i ometanja policije. Sa Gvozdenom je uhapšen i njegov telohranitelj, inače bivši pripadnik policije Z. R. Oni su prema nezvaničnim informacijama u trenutku hapšenja bili u društvu navijača Partizana, koji su nosili pištolje bez dozvole. Ovo je drugi sin Staklenog koji je odavno poznat policiji, a priča o Dragoslavu Jovanoviću i danas budi jezu, od kako je 2019. godine otkriven jezivi zločin. Tada je

Povezane vesti »

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja