Naslovne strane za sredu 13. decembar

Beta 13.12.2023

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 13. decembar 2023. pišu o predstojećim izborima, o ukidanju taksa na ruski gas u Bugarskoj, o Kosovu i drugim temama.

BLIC - List piše da propisi EU stižu i u Srbiju "Lekarski pregledi za vozače na svakih 15 godina". List predstavlja istraživanje šta utiče na izlaznost: "Izborna trka sa dva iks faktora".

DANAS - Psiholog Žarko Trebješanin za list kaže "Ko u nedelju ne izađe, glas prepušta vlastima". Predsednik stranke SRCE Zdravko Ponoš kaže za list "Obmana je srednje ime ovog režima", a lider Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta "U nedelju slavimo pobedu u Beogradu".

VEČERNJE NOVOSTI - "Evropa Kosovu krči put sve do UN", piše list. Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić navodi za list "Trećepozivci iz DOS pripremaju novi 5. oktobar", a premijerka Ana Brnabić "Proglasiće pobedu još dok se budu brojali glasovi".

INFORMER - "Pohapšeni: Spremali haos u Srbiji dojavama o bombama", o akciji srpske policije u kojoj su pronađene i uhapšene osobe koje su pretile dojavama o bombama u školama. "Još jedna povišica u 2024." o predizbornim obećanjima predsednika Srbije Aleksandra Vučića ukoliko njegova lista odnese pobedu na izborima.

KURIR - Pod naslovom "Podrška" poruke predsednika Aleksandra Vučića sa predizbornog skupa Srpske napredne stranke u Novom Pazaru. "Sumanuto: Opozicija traži da se ukine tajno glasanje", piše list.

NOVA - O predizbornom skupu koalicije Srbija protiv nasilja pod naslovom "Za normalnu Srbiju". Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić navodi "Od nas će zavisiti vlast u Beogradu".

POLITIKA - "Bugarska ukinula taksu na ruski gas", piše list. O crnogorskom predsedniku i premijeru, u tekstu "Spajić i Milatović ne daju pristup svojim računima". Predsednik SPS Ivica Dačić u intervjuu za list navodi "Interes Srbije i naroda uvek je na prvom mestu".

SRPSKI TELEGRAF - Poruka predsednika Srbije Aleksandra Vučića "Srbiju čeka paklena godina: tri ključne tačke na kojima će nas lomiti". "Beba Nikola živi sa pola srca", piše list o novorođenčetu u Srbiji.

ALO - List prenosi poruku premijerke Srbije Ane Brnabić: "Opozicija spremna na sve, unapred znaju da gube". Pod naslovom "Pakleni plan", o akciji hapšenja osumnjičenih za dojave o postavljenim bombama u školama.

(Beta, 13.12.2023)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja