"Bitno je da se sazna prava: Istina!" Nepuna dva meseca od nestanka Danke Ilić (2) iz Bora, oglasio se Igor Jurić: "Postoji taj promil nade da ćemo je pronaći živu!"

Blic 23.05.2024

Nepuna dva meseca od nestanka Danke Ilić, telo dvogodišnje devojčice još uvek nije pronađeno. Od saznanja da je nestala do detaljne pretrage okoline Bora, u javnosti su se pojavljivale brojne različite informacije, identiteti osumnjičenih, i priznanje zločina. U međuvremenu, stigao je rezultat psihijatrijskog veštačenja koje je osumnjičene Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića proglasilo uračunljivim.

Novi svedoci biće saslušani sledeće nedelje u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru. Očekuju se i finalni ishodi DNK i GPS analiza, a jedan od ključnih rezultata je psihijatrijsko veštačenje osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić. Dejan Dragijević i Srđan Janković prethodne nedelje proveli su u Specijalnoj psihijatrijskoj bolnici u Beogradu i utvrđeno je da su uračunljivi. Advokat Nikola Ristović istakao je za "Blic" da sve što će se dešavati u daljem toku

Pročitajte još

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja