"Gazili su nas po glavi i tukli nogarama od stola": Doktorka koju je brutalno pretuklo obezbeđenje kafane: "Bacila sam se preko muža da ga ne bi ubili" (video)

Blic 30.05.2024

"20 njih nas je tuklo, gazilo po glavi. Dopuzala sam se nekako do supruga jer sam videla da će ga ubiti i legla preko njega, tad sam najviše udaraca dobila. Zna se šta je propis i zakon i šta sme obezbeđenje da uradi. Znači, izvedeš osobu, ispratiš je i doviđenja. Ne ubiješ je, do te mere, sa nogarama od stola i ne gaziš je po glavi", ispričala je za "Blic" televiziju doktorka S. D. koju su pretukli pripadnici obezbeđenja jedne kafane u Beogradu.

Obična normalna žurka u kafani pretvorila se u opšti haos iz kojeg su naša sagovornica i njen suprug izašli sa teškim povredama jer ih je napalo obezbeđenje tog lokala. U zajedničkoj akciji Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i policije otkriven je identitet napadača. Osumnjičeni koje su oštećeni prepoznali kao izvršioce krivičnih dela zadržani su i sutra će biti saslušani u tužilaštvu. Kako je objasnila za "Blic" televiziju pretučena S. D. celo to veče je

Tužilaštvo »

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja