"Jesam, počupala sam učiteljicu za kosu. To nije u redu, ali bila sam isprovocirana": Majka učenice OŠ "Sveti Sava" posle incidenta za "Blic" iznela svoju stranu priče (video)

Blic pre 12 dana

"Bila sam izrevoltirana, okrenula se, uhvatila je za kosu malo jače dok se ona savila i kleknula na kolena. Ničega drugog nije bilo. Ovo što sam uradila nije u redu, bila sam isprovocirana njenim ponašanjem. Ali apsolutno nije pedagoški to što je gurnula moje dete, i da joj je makar samo rekla "izvini dušo", bilo bi u redu. Kakvo je to sklanjanje deteta, ako je ti gurneš da ona padne".

Ovo sve u izjavi za "Blic" tvrdi Snežana Lučić, majka koja je juče napala učiteljicu iz OŠ "Sveti Sava". Ona je u razgovoru za Blic ispričala da njena ćerka ima ozbiljan zdravstveni problem, zbog kojeg nikako ne sme da se povredi i padne. Lučićeva danas dodaje "da nasilje nije rešenje", ali ne poriče da je učiteljicu počupala za kosu. - Sa ovom učiteljicom konkretno nisam imala nikada ni problem niti bilo kakvih dodirnih tačaka, jer dete nije kod nje u odeljenju.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Društvo, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja