Повезане вести
"Јесам, почупала сам учитељицу за косу. То није у реду, али била сам испровоцирана": Мајка ученице ОШ "Свети Сава" после…
Блиц 14.06.2024
"Била сам изреволтирана, окренула се, ухватила је за косу мало јаче док се она савила и клекнула на колена. Ничега другог није било. Ово што сам урадила није у реду, била сам испровоцирана њеним понашањем. Али апсолутно није… »
Притвор за мајку која је напала наставницу у школи у Београду, најављен протест родитеља
Глас Америке 14.06.2024
БЕОГРАД — У последња три дана забележена су три напада на просветне раднике у основним школама у Београду. Последњи се догодио у четвртак, када је наставница биологије у Основној школи "Јован Дучић" на Новом Београду нападнута… »
Адвокат Васовић објашњава које су могуће санкције за напад на наставницу у ОШ „Јован Дучић“
Н1 Инфо 14.06.2024
Адвокат Предраг Васовић објаснио је за Н1 које су могуће санкције и од чега зависи висина казне, уколико се установе чињенице о нападу на наставницу у ОШ "Јован Дучић". У Основној школи „Јован Дучић“ на Новом Београду мајка… »
"Побићу ти породицу, не знаш ти ко сам: Ја!" Урлала је мајка ученице на наставницу и брутално је претукла: Деца и даље у…
Блиц 14.06.2024
Данас је Основна школа "Јован Дучић" била затворена за наставу, одлуком руководства школе након инцидента у којем је наставница биологије физички нападнута од стране мајке ученика петог разреда. Напад се догодио у школским… »
"У овој причи су заказали Сви, деца уче из примера родитеља": Стручњаци за Блиц ТВ о насиљу у школама и нападима на…
Блиц 14.06.2024
У истом дану Србију је потресла вест о две епизоде насиља у школама. У оба случаја на мети је био просветни кадар у основним школама - наставница биологије, односно учитељица. Мајка која је напала наставницу биологије у ОШ… »
"Почупала сам учитељицу, то није у реду, али сам Била испровоцирана" Огласила се мајка после инцидента на Врачару
Мондо 14.06.2024
Огласила се мајка која је са супругом напала учитељицу из Основне школе Свети Сава на Врачару. Огласила се мајка која је са супругом напала учитељицу из Основне школе Свети Сава на Врачару. Јавност је узнемирена због два… »
Форум београдских гимназија: Ко је омогућио да родитељ дође на отворена врата у последњој недељи школске године?
Данас 14.06.2024
Форум београдских гимназија (ФБГ) позвао је министарку просвете Славицу Ђукић Дејановић да утврди ко је одговоран за омогућавање доласка родитеља на отворена врата у последњој недељи школске године. Реагујући на случај у ОШ… »
Ђукић Дејановић: Узнемирио ме је разговор с повређеном наставницом иако сам психијатар
Инсајдер 14.06.2024
Министарка просвете Славица Ђукић Дејановић изјавила је, поводом случаја у ком је родитељ ученика физички напао наставницу у београдској основниј школи, да Министарство правде ради на изменама и допунама кривичног законика, како… »
Славица Ђукић Дејановић: Изменама законика строже санкције за насиље над наставницима
РТВ 14.06.2024
БЕОГРАД - Министарка просвете Славица Ђукић Дејановић изјавила је данас, поводом случаја у ком је родитељ ученика физички напао наставницу у београдској основниј школи, да Министарство правде ради на изменама и допунама… »
Министарка просвете Србије Славица Ђукић Дејановић осудила физички напад на наставницу биологије у ОШ "Јован Дучић"
НИН 14.06.2024
Министарка просвете Србије Славица Ђукић Дејановић осудила је физички напад мајке једног ученика Основне школе "Јован Дучић" на Новом Београду на наставницу биологије и изразила наду да ће санкције у том случају бити адекватне… »
Ђукић Дејановић: Разговор са нападнутом наставницом ме је уздрмао, иако сам психијатар
Радио 021 14.06.2024
Министарка просвете Славица Ђукић Дејановић потврдила је да је мајка једног ученика физички напала наставницу биологије у Основној школи "Јован Дучић" на Новом Београду. Ђукић Дејановић је изразила наду да ће санкције за овај… »
Ђукић Дејановић: Изменама законика строже санкције за насиље над наставницима
Телеграф 14.06.2024
Једна учитељица јуче повређена када је хтела да мајци једног од ученика објасни о чему се радило у оцењивању њеног детета, а да се то завршило физичким и психичким нападом на учитељицу. Министарка просвете Славица Ђукић… »
Вести дана »

Управа о притвореном студенту: Пребачен је у болницу касно поподне
РТС пре 15 минутајош 65 повезаних

Прослава Дана Сектора за ванредне ситуације, премијер и министри у новом центру у Лапову
Бета пре 36 минутајош 21 повезана