"Jesam, počupala sam učiteljicu za kosu. To nije u redu, ali bila sam isprovocirana": Majka učenice OŠ "Sveti Sava" posle incidenta za "Blic" iznela svoju stranu priče (video)

Blic pre 4 dana
"Jesam, počupala sam učiteljicu za kosu. To nije u redu, ali bila sam isprovocirana": Majka učenice OŠ "Sveti Sava" posle…

"Bila sam izrevoltirana, okrenula se, uhvatila je za kosu malo jače dok se ona savila i kleknula na kolena. Ničega drugog nije bilo. Ovo što sam uradila nije u redu, bila sam isprovocirana njenim ponašanjem. Ali apsolutno nije pedagoški to što je gurnula moje dete, i da joj je makar samo rekla "izvini dušo", bilo bi u redu. Kakvo je to sklanjanje deteta, ako je ti gurneš da ona padne".

Ovo sve u izjavi za "Blic" tvrdi Snežana Lučić, majka koja je juče napala učiteljicu iz OŠ "Sveti Sava". Ona je u razgovoru za Blic ispričala da njena ćerka ima ozbiljan zdravstveni problem, zbog kojeg nikako ne sme da se povredi i padne. Lučićeva danas dodaje "da nasilje nije rešenje", ali ne poriče da je učiteljicu počupala za kosu. - Sa ovom učiteljicom konkretno nisam imala nikada ni problem niti bilo kakvih dodirnih tačaka, jer dete nije kod nje u odeljenju.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Društvo, najnovije vesti »