Zemunka pokazala zube lopovima: Penzionerka Milanka (92) nadmudrila prevarante koji su pokušali da joj otmu veliki novac: "Razgovor sam snimila, pa vi sad vidite"

Blic 06.07.2024

Kada je 92-godišnja penzionerka Milanka V. iz Zemuna pristala da kupi masažer, električni jastuk i pojas koji su joj ponudili najpre telefonom, a potom joj „blagodeti” ovog poklona i uživo prezentovali, srećno je poručila svojima da joj više neće biti hladno. Ni na glavi ni na krstima, i da će je to spasti i češćeg loženja peleta, pogotovo što živi sama i što joj to više i nije lako.

Osim toga i bolje će da spava jer je reč o „visokokvalitetnim proizvodima zdravim za spavanje”, kako su joj objasnili iz porodične firme koja se bavi distribucijom ovih „lekovitih” proizvoda. Ispostavilo se da je bila na meti prevare. Potpisala je ova penzionerka, inače bivša bankarka, uredno sve papire s firmom koja ju je ubedila da 96.000 dinara na 12 meseci otplate neće ni osetiti. I dok se baka Milanka još nije ni izmasirala ni ogrejala, već je stigla prva

Zemun »

Ključne reči

Ekonomija, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja