Zemun

Sahrana dečaka kog je pregazio autobus: Rođaci i prijatelji će se u subotu oprostiti od nastradalog mališana

Srbija danas pre 1 sat
Javno-komunalno preduzeće GSP "Beograd" prenelo je izraze najdubljeg saučešća. Četvorogodišnji dečak D.M., koji je u utorak uveče stradao u Prvomajskoj ulici u Zemunu, kada ga je na stajalištu pregazio autobus, biće sahranjen u subotu na Novom… »

Zemun po svojoj specifičnosti osvaja srca mnogih: Zavirite u kulu Gardoš i doživite Beograd na pravi način (video)

Srbija danas pre 49 minuta
Gardoš kula jedan je od najprepoznatljivijih zemunskih simbola ispred kojeg se pruža možda i najlepši pogled na Dunav i ostatak Beograda. Zemun je jedan od najlepših delova Beograda, a njegova posebnost leži u autentičnom stilu, arhitekturi i… »

Zemunska sinagoga vraćena jevrejima: Posle četiri godine Upravni sud stavio tačku na spor oko aškenaškog hrama

Večernje novosti pre 2 sata
POSLE četiri godine pravnog zamešateljstva, Upravni sud, postupajući po nalogu Vrhovnog kasacionog suda (VKS), potvrdio je rešenje Agencije za restituciju i vratio sinagogu Jevrejskoj opštini Zemun. U jevrejskoj zajednici objašnjavaju da je… »

Sahrana dečaka kog je pregazio autobus: Rođaci i prijatelji će se u subotu oprostiti od tragično nastradalog mališana

Večernje novosti pre 1 sat
ČETVOROGODIŠNjI dečak D.M., koji je u utorak uveče stradao u Prvomajskoj ulici u Zemunu, kada ga je na stajalištu pregazio autobus, biće sahranjen u subotu na Novom bežanijskom groblju. Podsetimo, D.M. je stradao prilikom izlaska iz autobusa… »

Sve za voz na jednom mestu: Izgradnja savremenog tehničko-putničkog čvorišta u Zemunu teče po planu

Večernje novosti pre 2 sata
NOVA, moderna tehničko-putnička stanica Zemun, gde će se sva vozna sredstva "Srbija voza" održavati i pripremati za saobraćaj, trebalo bi da bude gotova do poslednjeg dana 2021. godine. Kako, za "Novosti", objašnjavaju iz "Srbija voza", projekat… »

Tuga do neba! Poruka koju na vratima drži baka mališana (4) koji pogunuo u Zemunu juče će vas rasplakati

Srbija danas pre 4 sata
Mališan je preminuo nakon što je ispao sa zadnjih vrata autobusa. Porodica četvorogodišnjeg dečaka D. M. koji je nastradao nakon što je juče ispao iz autobusa u Zemunu, zanemela je od šoka i bola. U trenutku nesreće dečak je bio sa bakom koja je… »

Porodica zanemela od tuge: Na vratima stana bake, čiji je unuk (4) ispao iz autobusa i poginuo, stoji poruka koja kida dušu

Blic pre 12 sati
Porodica četvorogodišnjeg dečaka D. M. koji je nastradao nakon što je juče ispao iz autobusa u Zemunu, zanemela je od šoka i bola. U trenutku nesreće dečak je bio sa bakom koja je šokirana na mestu nesreće rekla samo: "Šta ću sad da radim… »

Baka jaukala naglas, plakali su i prolaznici: Potresni detalji nesreće u Zemunu u kojoj je nastradao dečak (4)

Večernje novosti pre 12 sati
VOZAČU JKP GSP "Beograd", R. D. (49), osumnjičenom da je u utorak uveče u Prvomajskoj ulici u Zemunu, pregazio četvorogodišnjeg D. M., koji je od zadobijenih povreda preminuo dva sata posle nesreće u Univerzitetskoj klinici "Tiršova", određeno je… »

Autobus pregazio 4-godišnjaka, a vozač nesvestan nastavio vožnju

Luftika pre 1 dan
Javno-komunalno preduzeće GSP “Beograd” prenelo je porodici 4-godišnjeg dečaka koji je juče nastradao u nesreći u Zemunu izraze najdubljeg saučešća. “JKP GSP ‘Beograd’ sa najdubljim žaljenjem, izjavljuje saučešće povodom tragične… »

Gledala je kako joj unuče (4) gazi autobus u Zemunu: Dečak je ispustio babinu ruku i pao na asfalt!

Srbija danas pre 1 dan
Vozač autobusa D. R. (49), prema dosadašnjim rezultatima istrage, nije video da je pregazio dete. Despot M. (4), koji je nastradao u Zemunu u utorak, kada je preko njega prešao autobus na liniji 18, u trenutku nesreće bio je s bakom, a kako saznajemo… »

Vesti dana »