Zemun

"Narodni Front" radi, nije zatvoren: Informacije koje kruže društvenim mrežama nisu tačne

Blic pre 18 sati
Vest koja se proširila društvenim mrežama da bolnica "Narodni front" ne radi nije istinita. Direktor "Narodnog fronta" Željko Miković za "Blic" kaže da bolnica radi normalno, da su juče obavili 34 porođaja, od toga 9 carskih rezom, i 2 hitne… »

Beogradske opštine u toku dana dobijaju kanistere dezinfekcionih sredstava VIDEO

B92 pre 9 sati
U sve opštine u Beogradu treba da stignu kanisteri sa sredstvima za dezinfekciju koja su namenjena stanarima koji žive u višespratnicama. Isporuka je već počela, a potrebno je samo da se napravi raspored za preuzimanje sredstava i građani mogu da… »

Humani gest mladog golmana velikog srca: Borjan sa prijateljima uručio donaciju za KBC Zemun i Bežanijska Kosa (foto)

Srbija danas pre 1 dan
Danas je uručena donacija za KBC Zemun i KBC Bežanijska Kosa u vidu posteljine, zaštitnih maski, zaštitinih rukavica, kao i sredstva za dezinfekciju površina bolničkih objekata. Da smo u ovoj borbi svi zajedno, mislimo jedni na druge i da smo svi… »

Svađa majke i ćerke tresla je celu zemunsku vilu! Izabela rešila da je kazni i ne odustaje! A ovo je razlog zašto?!

Kurir pre 7 sati
Svađa Izabele Alijoski i njene majke Slađe Petrović tresla je celu vilu "Parova". Naime, Bels je u ulozi voditeljke izrekla nekoliko kazni na Slađanin račun, te tako i započela čitavu dramu. "Nikada nisam više bila u izolaciji nego sada od kako je… »

Beograd: Lokacije gde mogu da se preuzmu sredstava za dezinfekciju zgrada

Danas pre 15 sati
Gradski štab za vanredne situacije usvojio je naredbu po kojoj se opštinskim štabovima nalaže da organizuju distribuciju sredstava za dezinfekciju na bazi hlora skupštinama stambenih zajednica u stambenim zgradama. Kako je saopšteno iz Sekretarijata… »

“Građani će moći da uzmu sredstvo i biće im savetovano da čiste gelendere, sandučiće, prekidače…”: Počinje…

Nedeljnik pre 18 sati
(BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS) Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić najavio je da će tokom dana na 18 lokacija u svim gradskim opštinama biti postavljene cisterne sa sredstvima za dezinfekciju koje građani mogu koristiti za dezinfekciju zgrada u… »

“Narodni front” radi: “Za sada imamo ljudi za redovni posao i za dežurstva. Možda će naredne nedelje biti potrebna…

Nedeljnik pre 17 sati
Ilustracija: Profimedia Ginekološko-akušerska bolnica “Narodni frond”, kako saznaje B92.net, radi normalno i juče je bilo 34 porođaja, od toga 9 carskih rezova, kao i dve hitne operacije. Porodilište je, kako se navodi, puno. Nakon što su… »

Postavljeni tankovi za dezinfekciju stambenih zgrada u Beogradu

Sputnik pre 18 sati
Tankovi sa dezinfikacionim sredstvima koje će građani moći da koriste za dezinfekciju zgrada u kojima žive, postavljeni su danas u Beogradu. Tankovi se trenutno nalaze na pet lokacija: u Zemunu, Starom gradu, Čukarici, Novom Beogradu i Paliluli, a do… »

Sve opštine u Beogradu danas dobijaju tankove sa sredstvima za dezinfekciju zgrada

Telegraf pre 17 sati
- Imamo ukupno 18 tankova, a u narednom periodu ćemo ih još dodavati u skladu sa procenom situacije - rekao je Radojičić. Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić rekao je jutros da su opštine Zemun, Palilula, Novi Beograd, Stari Grad i… »

Policija morala da reaguje, privedene tri osobe

Alo pre 18 sati
Svima je određeno zadržavanje do 48 sati. Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva određeno je zadržavanje do 48 sati za tri koja su prekršila meru samoizolacije. Oni su uhapšeni tokom jučerašnjeg dana, dvojica na teritoriji Zemuna i jedan… »

Vesti dana »