Zemun

Rešenje problema žitelja Novogradske ulice tek se nazire

Politika pre 25 minuta
Uskoro bi trebalo, rekli su u opštini Zemun, da se u saradnji sa gradom nađe način da se poruši objekat u Novogradskoj 19/2, koji preti da povuče i ostale stambene jedinice, ali i da se obezbedi građevinski materijal i saniraju oštećeni objekti… »

Opet ogromne gužve ispred kovid ambulanti u Beogradu: Na pregled se danas čekalo i po nekoliko sati

Kurir pre 2 sata
Ponovo su gužve ispred kovid ambulanti u Beogradu u kojima je za poslednja 24 sata obavljeno 4.200 pregleda, a od toga 2.600 prvih. Na pregled se čeka i po nekoliko sati iako su domovi zdravlja maksimalno pojačali zdravstvene ekipe koje rade sa… »

Gužve ispred beogradskih kovid ambulanti: Na Voždovcu 420 pregleda u danu (foto)

Večernje novosti pre 2 sata
PONOVO su gužve ispred kovid ambulanti u Beogradu u kojima je za poslednja 24 sata obavljeno 4.200 pregleda, od toga 2.600 prvih pregleda. Na pregled se čeka i po nekoliko sati, iako su domovi zdravlja maksimalno pojačali zdravstvene ekipe koje rade sa… »

Beogradske pijace pravo mesto i za kupovinu osmomartovskih poklona

Srbija danas pre 2 sata
Na tri beogradske pijace "Palilula", "Zemun" i "Kalenić" dizajneri, zanatlije i male porodične radionice izložiće bogat asortiman ručno rađenih proizvoda koji mogu biti idealan osmomartovski poklon. JKP "Gradske pijace" uoči Međunarodnog dana… »

Čišćenje deponija

Srbija danas pre 2 sata
Uklonjen je otpad, kabasto smeće, nagomilano đubre i šiblje koje se nalazilo duž saobraćajnice. Ekipe JKP ''Gradska čistoća'' su 3. marta sa mehanizacijom uklanjali deponiju koja se nalazi u Ulici Slobodana Macure u Batajnici. Uklonjen je otpad… »

Uklanjanje objekata na trasi budućeg batajničkog nadvožnjaka

Srbija danas pre 4 sati
U naselju Šangaj mehanizacija je počela sa uklanjanjem objekata koji se nalaze na trasi budućeg nadvožnjaka. U naselju Šangaj mehanizacija je počela sa uklanjanjem objekata koji se nalaze na trasi budućeg nadvožnjaka. Gradska opština Zemun je po… »

Redovi ispred kovid ambulanti Beogradu, čeka se i satima na prvi pregled

N1 Info pre 7 sati
Ispred kovid ambulanti u Beogradu po više desetina građana čeka na prvi pregled. Slična situacija ispred više ambulanti koje je tokom jutra obišao naš reporter. Građani kažu da i po više sati čekaju na pregled. Da se epidemiološka situacija u… »

Spasimo beogradsku oazu

Politika pre 7 sati
Fantastičan dokumentarni film „Beogradska oaza” iz 2012. godine, u režiji sjajnog Petra Lalovića, videli smo pre nekoliko dana, na televiziji N 1. To je divan zapis o Velikom ratnom ostrvu, snimljenom kroz sva četiri godišnja doba, o neverovatnom… »

Pola Beograda sutra bez vode Zbog novog cevovoda: Najuži centar od 8 do ponoći! Suve česme i u ovim delovima Voždovca i…

Kurir pre 7 sati
BEOGRAD - Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na Starom gradu, Voždovcu i u Zemunu, pojedini građani tih opština sutra neće imati vodu. Na Starom gradu će od osam sati do ponoći bez vode biti potrošači u Skadarskoj ulici, Gospodar… »

Suve slavine sutra ceo dan: Delovi Starog grada, Voždovca i Zemuna bez vode

Večernje novosti pre 7 sati
ZBOG stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na Starom gradu, Voždovcu i u Zemunu, pojedini građani tih opština sutra neće imati vodu. Na Starom gradu će od osam sati do ponoći bez vode biti potrošači u Skadarskoj ulici, Gospodar Jevremovoj… »

Vesti dana »