Zemun

Kolaps u Zemunu: Velike gužve i zastoj, narod izlazi iz autobusa i pešači drumom! (video)

Večernje novosti pre 4 minuta
Foto: N. Skenderija Vozila danima idu mic po mic od skretanja za Altinu do Pupinovog mosta. Po nekoliko vozila javnog prevoza danas stoji u koloni, pa putnici izlaze iz vozila i pešače po 300 metara kako bi uhvatili prvo vozilo ka gradu koje je uspelo… »

Goreo autobus gradskog prevoza na Banjici, pre toga i u Zemun polju

B92 pre 1 sat
Beograd -- Kod "Lukoilove" pumpe na Banjici zapalio se autobus gradskog prevoza, javlja RTS. Vatrogasne ekipe su na terenu i gase požar Nije bilo povređenih putnika, pošto su svi izašli na vreme. U motornom delu autobusa došlo je do samozapaljenja… »

Optužen Boćin bombaš: Eksploziv postavio u lift

Nova pre 52 minuta
Više javno tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je optužnicu protiv Đorđa M. iz Zemuna, koji je 5. aprila uhapšen u novosadskom naselju Detelinara dok je nosio minsko eksplozivnu napravu velike razorne moći sa daljinskim aktiviranjem. Sumnja se da je… »

Policija u Zemunu pronašla ajfon: A na ovaj način su pronašli vlasnika telefona

Večernje novosti pre 1 sat
Foto N. Skenderija Policajci iz stanice Zemun, preko društvenih mreža stupili su u kontakt sa vlasnicom telefona koja je identifikovala mobilni aparat. Telefon je vraćen uz potvrdu.… »

Prave centar za ometene u razvoju: Kod OŠ "Radivoj Popović" u Zemunu biće novi objekat za boravak dece i omladine

Večernje novosti pre 46 minuta
Foto I. Marinković Prema nezvaničnim informacijama, gradski Sekretarijat za socijalnu zaštitu priprema neophodnu dokumentaciju kako bi uskoro bio raspisan konkurs. Gradnja objekta od oko 1.500 kvadrata trebalo bi da počne sledeće godine, a po… »

Kolaps na Batajničkom drumu Vozačima za jedan pređeni kilometar treba čak 40 minuta! (video)

Alo pre 46 minuta
Kilometarske kolone do Pupinovog mosta zbog pucanja toplovoda, radovi će trajati 15 dana. Toplovod vozačima kida živce! Na Batajničkom drumu, od fabrike limenki do Pupinovog mosta juče i danas se stvaraju kilometarske kolone, a vozačima za ovu… »

Izlazak iz crvene zone: KBC "Dr Dragiša Mišović" počinje prijem nekovid pacijenata

Večernje novosti pre 2 sata
Foto: N. Skenderija Pomoćnik direktora KBC "Dr Dragiša Mišović" Predrag Savić izjavio je danas da su spremni za prijem pacijenata koji nisu kovid pozitivni. On je za RTS rekao da je KBC "Dr Dragiša Mišović" od 14. maja uspeo da bolnicu isprazni od… »

Od Batajnice do grada 30 minuta duže: Zbog postavljanja toplovodnih cevi, danima kolone vozila do Pupinovog mosta

Večernje novosti pre 1 sat
Foto Arhiva I tako svaki dan, od prošle nedelje kada su počeli radovi kod Saobraćajne škole. Vozila javnog prevoza kasne od 20 minuta do pola sata, a putnici izlaze iz autobusa i pešače 300 i više metara kako bi problematičnu deonici obišli… »

Jutros se zapalila dva autobusa beogradskog GSP-a

OK radio pre 2 sata
Autobus gradskog prevoza na liniji 59 zapalio se u okolini Trošarine, a na terenu su dva vozila Vatrogasne brigade Beograda, javlja RTS. Nije bilo povređenih putnika, pošto su svi izašli na vreme. U motornom delu autobusa došlo je do samozapaljenja… »

Podignuta optužnica protiv Zemunca koji je uhvaćen sa eksplozivom u zgradi bivšeg policajca

Blic pre 2 sata
Više javno tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je optužnicu protiv Đorđa M. iz Zemuna, koji je 5. aprila uhapšen u novosadskom naselju Detelinara dok je nosio minsko eksplozivnu napravu velike razorne moći sa daljinskim aktiviranjem. Prema saznanjima… »

Vesti dana »