Zemun

Mraz u aprilu obrao kajsije i breskve, šta će ostati za jesen

RTS pre 2 dana
Mraz je najmanje pogodovao vrstama koje rano cvetaju, tako da je naneo najveće štete kajsiji, sortama breskve koje rano cvetaju, a na tradicionalnim sortama štete su znatno manje, rekao je profesor Poljoprivrednog fakulteta u Zemunu Dragan… »

Četiri udesa tokom noći: Hitna pomoć intervenisala 90 puta u Beogradu, 18 transporta kovid pacijenata

Večernje novosti pre 3 dana
PROTEKLA noć u Beogradu bila je relativno mirna, rečeno je u Hitnoj pomoći. Dogodila su se četiri saobraćajna udesa, sa lakše povređenim učesnicima. Do 06.00 časova ovoga jutra Hitna pomoć je obavila 18 interkliničkih transporta kovid… »

"Ako kažem luka bojović će mi ubiti porodicu": Pitbul u strahu, odbija da svedoči protiv saučesnika u likvidaciji brata…

Blic pre 3 dana
Saša Cvetanović zvani Pitbul iz Vranja, koji je ubio Nikolu Bojovića, brata vođe zemunskog klana Luke Bojovića, zbog straha za bezbednost svoje porodice odbio je da svedoči protiv svog saučesnika Ratka Koljenšića, koji mu je pomogao u ovoj… »

Već je odlučeno?

B92 pre 3 dana
Beograd -- Jedna zemunska osnovna škola (ime poznato redakciji B92.net) dobila je obaveštenje od Ministarstva prosvete da se deca vraćaju na nastavu 19. aprila. U poruci, koja je prosleđena roditeljima dece koja pohađaju tu osnovnu školu preko… »

Mobilna ekspozitura Banke Poštanska štedionica od četvrtka na pijaci "Buvljak"

Srbija danas pre 3 dana
Mobilna bankarska ekspozitura sa pijace "Buvljak", narednog četvrtka, 22. aprila seli se na pijacu "Zemun" Na pijaci "Buvljak" od četvrtka, 15. aprila biće postavljena mobilna ekspozitura Banke Poštanska štedionica. Od četvrtka do subote od 08 do 13… »

Invej objavio ponudu za preuzimanje preostalih 30,9 odsto akcija uljare Vital

N1 Info pre 3 dana
Zemunski "Invej" objavio je ponudu za preuzimanje preostalih 30,9 odsto akcija Vitala koje se nalaze u rukama manjinskih akcionara, objavila je ova kompanija. Akcionarima je ponuđena cena od 1.030 dinara što je neznatno iznad šestomesečnog… »

Godišnjica smrti doktora Laze - hirurga napaćenog srpskog naroda

Srbija danas pre 3 dana
ezbroj murala sa likom doktora Lazića oslikano je na fasadama zgrada u svim gradovima gde je boravio i lečio. Pre tačno godinu dana, 14. marta 2020, od posledica kovida 19, umro je direktor Urgentnog centra Niš i omiljen lekar, prijatelj, humanista dr… »

Hitna: Relativno mirna noć

B92 pre 3 dana
Beograd -- Protekle noći u Beogradu dogodile su se četiri saobraćajne nesreće sa lakše povređenim učesnicima. Do 06.00 časova ovoga jutra hitna pomoć je obavila 18 interkliničkih transporta kovid pacijenata u kovid bolnice na području Beograda… »

Relativno mirna noć u Beogradu: Četiri saobraćajna udesa, nema teže povređenih

Blic pre 3 dana
Protekla noć u Beogradu bila je relativno mirna, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. Dogodila su se četiri saobraćajna udesa, sa lakše povređenim učesnicima. Do 06.00 sati ovoga jutra hitna pomoć je obavila 18 interkliničkih transporta kovid… »

Gradski sekretarijat: Park u Zemunu gde je planiran parking pripada Zelenilu

Danas pre 3 dana
Gradski Sekretarijat za zaštitu životne sredine je obavestio stanare u ulicama Đure Đakovića, Karađorđeve, produžetka ulice Goce Delčeva i Kej oslobođenja u Zemunu, da parcela od 4.700 metara kvadratnih, koju Parking servis želi da pretvori u… »

Vesti dana »