I pravo i odbojka i misica i poliglota! Nišlijka Sara Mitić je najmlađi doktor pravnih nauka u Srbiji, podugačak je spisak svih njenih titula (foto)

Blic pre 4 sati

Ona je najmlađi doktor pravnih nauka u Srbiji, docent je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Nišu, govori šest jezika, nacionalni je odbojkaški sudija, a Srbiji je donela pregršt titula sa evropskih i svetskih izbora za mis. I to nije sve – ima i svoju agenciju za modeling, a od 2016. godine je i direktorka izbora Miss Adriatic Europe koji se održava u Hrvatskoj… Upoznajte Saru Mitić (29) iz Niša čiji životni put i karijera izazivaju divljenje i pažnju.

- Sanjajte svoje snove, najvažnije je imati neki svoj cilj i vredno, svakodnevno, raditi na njemu. Ja verujem da sve može da se ostvari ukoliko neko zaista to želi i ukoliko uloži rad. To je savet koji dajem i svojim studentima – kaže za “Blic” doc. dr Sara Mitić. Uspehe vredne divljenja ova Nišlijka uspela je da postigne isključivo svojim radom i posvećenošću. Osnovnu i srednju školu završila je sa svim peticama i Vukovim diplomama a potom osnovne, master i

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja