Tužilac Milovanović za Marker o slučaju Danke Ilić: Slučaj, možda, na staklenim nogama, smrt brata osumnjičenog u pritvoru baca svetlo u drugom pravcu (VIDEO)

Insajder pre 3 sata

"Ubeđen sam da bi tužilac, da je imao korpus dokaza, podigao optužnicu kako bi sebe rasteretio i prebacio ’lopticu’ na sud. Slučaj je možda na staklenim nogama“, izjavio je tužilac Predrag Milovanović u emisiji "Marker“ na Insajder televiziji, komentarišući činjenicu da Tužilaštvo u Zaječaru ima još tri dana da podigne optužnicu protiv dvojcice osumnjučenih za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić, u suprotnom, oni će se naći na slobodi.

Milovanović je rekao da, kao neko ko dolazi iz tužilačke struke, ne bi voleo da je na mestu postupajućeg tužioca, imajući u vidu da se zakonski rok od tri plus tri meseca, koliko traje pritvor za osumnjičene Srđana Jankovića i Dejana Dragijevića, približio kraju. 'Očigledno je da se sve vreme ovog istražnog pritvora pokušavalo pribaviti što je moguće više pravno relevantnih ili odlučnih dokaza. Ali, iskustvo mi govori, s jedne strane, da je slučaj možda na

Povezane vesti »

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja