Ministar Ristić sa ambasadorima Kine, egipta, maroka i kipra Unapređenje saradnje u oblastima javnog informisanja i telekomunikacija (foto)

Alo pre 4 sati

Ministar informisanja i telekomunikacija g. Dejan Ristić sastao se u Beogradu sa Njihovim ekselencijama ambasadorom Narodne Republike Kine u Republici Srbiji g. Li Mingom, ambasadorom Arapske Republike Egipat u Republici Srbiji g. Baselom Salahom, ambasadorom Kraljevine Maroko u Republici Srbiji g. Muhamedom Aminom Belhažom, kao i sa ambasadorom Republike Kipar u Republici Srbiji g. Andreasom Fotiuom.

Tokom odvojenih dužih, srdačnih i konstruktivnih razgovora razmatrane su teme od posebnog značaja za dalje unapređenje saradnje Republike Srbije, NR Kine, Arapske Republike Egipat, Kraljevine Maroko i Republike Kipar u oblasti javnog informisanja i telekomunikacija. U okviru sastanka ministra g. Ristića sa ambasadorom g. Li Mingom izraženo je obostrano zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom dveju prijateljskih zemalja te je još jednom ponovljena apsolutna spremnost obe

Pročitajte još

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja