"Bio sam strog da bih ih sačuvao": Prvi put za medije otac Saše i Dejana Matića otkriva detalje iz života pevača: "Bio bih jako nesrećan kada bih znao da imate kompleks zato što ne vidite" (video)

Blic pre 5 sati

Drvar je rodno mesto Saše i Dejana Matića koji je posetila ekipa emisije "Metar moga sela" kako bi saznali gde su dva najpopularnija brata sa estrade odrasla i provela detinjstvo o kom su često pričali. Prvi put za medije, upravo u Drvaru, priča otac Saše i Dejana Matića samo za emisiju "Metar moga sela" koju možete gledati nedeljom u 18 sati samo na Blic televiziji na kanalu 117.

Iako je tog dana kada je ekipa emisije "Metar moga sela" posetila Drvar padala kiša, ni to nije uspelo da nas omete u potrazi za pričom o popularnoj braći koji su svojom muzikom osvojili čitav Balkan. U kući u kojoj su nekada živeli dočekao nas je njihov tata Zoran Matić koji je kako voli da istakne, vredan, kao i uvek, ali i voljan da govori sa ponosom o svojim uspešnim sinovima. Saša Matić i Dejan Matić su mnogo puta do sada isticali da su vezani za Drvar, a

Povezane vesti »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja