Tog kobnog trenutka, Vukašina (26) je taksista pokosio na Brankovom mostu, pao je u komu i umro, majka i dalje traži pravdu: "Zaprosio je devojku, planirao budućnost, a onda je sve stalo"

Blic pre 5 sati

Više od godinu dana nakon tragične smrti 26-godišnjeg Vukašina Tomića, njegova majka Dejana ne odustaje od borbe za pravdu. Vukašin je teško povređen u saobraćajnoj nesreći na Brankovom mostu u Beogradu 13. marta 2022. godine, kada je na njega naletelo taksi vozilo. Nakon dva meseca provedena u komi, mladić je izgubio bitku za život, ostavljajući neutešnu porodicu i prijatelje.

"Nije on ni pio, niti govorio. Samo je bio budan, to je sve. Nije mogao da ima nikakvu interakciju. To je jako bolelo", rekla je Dejana u svojoj ispovesti, opisujući agoniju kroz koju je prolazila dok je njen sin bio u komi. Vukašin je tek počeo da živi svoj život - u januaru te godine zaprosio je devojku i planirao budućnost. Sve je to prekinuto u trenutku. Iako je nesreća odnela život mladog čoveka, istraga nije naložila obdukciju tela. Taksista je oslobođen

Blic »

Beograd, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja