"Bilo je emotivno, dobili smo odgovore na brojna pitanja": Advokat porodica dece ubijene u "Ribnikaru" nakon suđenja Kecmanovićima izneo detalje: "Mislim da je iskaz mnogo značajan"

Blic pre 4 sati

Nakon što je završeno suđenje roditeljima dečaka ubice koji je počinio višestruko ubistvo u OŠ "Vladislav Ribnikar", advokat porodica nastradalih Ognjen Božović, kao i advokat Marko Janković rekli su za medije da je današnje ročište završeno i da je sledeće ročište zakazano za 1. novembar u Palati pravde, kao i da je današnji svedok, dečak ubica, završio sa davanjem iskaza.

Advokat Ognjen Božović rekao je da je, prema njegovom utisku, suđenje bilo dosta emotivno, te da su dobili odgovore na brojna pitanja. - Mislim da je pred nas stavljena slagalica koja bi trebalo da se uz pomoć tužilaštva, suda i zdravstvenih ustanova, kao i ustanova socijalne zaštite složi, kako bismo došli do razrešenja onih glavnih pitanja koja muče srpsko društvo u pogledu 3. maja, a to je kako se i zašto ovo dogodilo. Verujem da će ovo danas što smo čuli biti

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja