"Bilo bi me sramota da bez obzira na sve poteškoće ne živim život u punom sjaju": Jelena Buča se slomila pred kamerama i u suzama izgovorila: "Mi ne znamo koliko smo jake" (video)

Blic pre 6 sati

Članica grupe "Frajle", Jelena Buča doživela je traumatično iskustvo kada je nasilnik uvukao u žbunje, posle kog je morala da potraži sturčnu pomoć. Dok je govorila o neprijatnom iskustvu i pomoći koju je morala da potraži Jelena nije mogla da sakrije suze pred kamemarama Blic televizije u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukć Dejanović" koju možete gledati večeras, u ponedeljak u 22 sata, na kanalu 117.

Jelena Buča je tog dana kada joj se dogodilo traumatično iskustvo proslavila rođendan. Bila je srećna, ali o traumi koju je doživela sa samo 23 godine dugo nije govorila. Za to su znale samo njene sestre i veoma uzak krug prijatelja. Ipak, u jednom trenutku bilo joj je teško da prevaziđe sve to sama. - Tako je. I eto, sreća pa sam uz Nevenu i pomoć stručnjaka koji su odlični stručnjaci, vi danas imate stručnjake i za traume i za sve te stvari, fantastične ljude

Povezane vesti »

Zabava, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja