"Učiteljica je rekla: Ona ponekad prebije neko naše dete" Otac devojčice iz Kaluđerice tvrdi da je njegova ćerka žrtva zlostavljanja "njeni roditelji su pretukli moju suprugu"

Blic 19.10.2022

"U martu 2022. godine, u razred moje ćerke koja je tada bila četvrti razred, došla je nova učenica T. D. Ona je verovatno navikla da bude bitna u društvu u školi iz koje je došla, pa je odmah po dolasku počela da maltretira svu decu koja su manja od nje, kako fizički tako i verbalno. Nasilje je trajalo u martu, aprilu i maju, a mi to nismo ni znali." Ovim rečima za "Blic" započinje ispovest otac čija deca već mesecima trpe nasilje u Osnovnoj školi "Miloje Vasić" u Kaluđerici.

Prema njegovim rečima, učiteljica T. V. je novu učenicu prestavila rečima: "Ona ponekad prebije neko naše dete, ali joj deca ubrzo oproste i sve se lepo nastavi". - Na prvom roditeljskom sastanku koji smo imali nakon korona virus perioda kada se nastava održavala onlajn, napokon smo se sreli sa učiteljicom T. V. da porazgovaramo o uspehu dece koja završavaju četvrti razred. Ona je nakon izlaganja uspeha svakog đaka, roditelje izvestila o dolasku novog đaka i tada

Korona virus »

Ključne reči

Komentari

Beograd, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja