Korona virus

Vakcina "Sputnjik V" efikasna 97,6 odsto, Sinofarm smanjuje rizik od hospitalizacije za više od 90%

Blic pre 2 sata
Efikasnost vakcine Sputjnik V iznosi 97,6 procenata, prema rezultatima analize podataka oko 3,8 miliona vakcinisanih Rusa, saopštio je Ruski fond za direktna ulaganja (RDIF). Nacionalni istraživački centar Gamaleja i RDIF objavili su da je efikasnost… »

Planeta je zavijena u crno: U poslednja 24 časa registrovano 724.000 novih slučajeva korona virusa

Srbija danas pre 2 sata
U poslednja 24 sata u svetu je preminulo je skoro 11.000 ljudi. U svetu je u poslednja 24 sata zabeleženo više od 724.000 novih slučajeva krorona virusa, a preminulo je skoro 11.000 ljudi, saopštila je Svetksa zdravstvena organizavija (SZO). U dnevnom… »

Grčki ministar zdravlja najavio: Stiže ogromna količina vakcina - do juna će cela zemlja biti imunizovana

Večernje novosti pre 2 sata
U VEZI sa nabavkom vakcina, kako je najavio grčki ministar zdravlja Marios Themistokleous, kompanija Fajzer će isporučiti Grčkoj 2.150.000 doza u maju i 2.425.000 u junu. Moderna će u maju isporučiti 354.000 doza, a u junu 308.0000 doza. DŽonson i… »

Sumnju u vakcine među mladima stvorili Krizni štab i mediji

Cenzolovka pre 3 sata
Među mladima u Srbiji, kada je u pitanju vakcinacija protiv kovida 19, najviše je onih koji još uvek nisu sigurni da li će primiti vakcinu a kao jedan od glavnih uzroka ove neopredeljenosti navodi se negativan i konfuzan uticaj medija kao i Kriznog… »

Jutro - Utorak, 20. april - Zašto mladi ljudi dižu ruku na sebe?

Prva pre 3 sata
U novom Jutru gledaćete: U FOKUSU Šta se studentima i diplomcima nudi na Sajmu mladih koji se održava onlajn 22. i 23. aprila? Kako mogu da stupe u kontakt sa poznatim svetskim firmama, pitamo direktora projekta Miloša Čevizovića. ((POSAO ZOVE))… »

U Irskoj otkriveni prvi slučajevi indijskog soja korona virusa

Telegraf pre 3 sata
Kako navode vlasti, većina slučajeva povezana je sa putovanjem. U Irskoj su registrovana prva tri slučaja indijske varijante korona virusa, saopštio je direktor Nacionalne laboratorije za virusa Slijan De Gaskun. On je naveo da su bar dva od ta tri… »

Svečano otvoren 67/68. Martovski festival u Domu omladine Beograda

Danas pre 4 sati
U Domu omladine Beograda večeras je svečano otvoren 67/68. Martovski festival dokumentarnog i kratkometražnog filma, a do 25. aprila biće prikazane kompletne takmičarske selekcije iz 2020. godine, kada je festival otkazan zbog pandemije korona… »

"Virus nije zaobišao ni bebu": Stevan Piale o borbi svoje porodice sa koronom, evo šta su mu doktori savetovali za…

Blic pre 5 sati
Korona virus nije zaobišao ni popularnog glumca Stevana Pialea. Poteškoće koje je imao tokom borbe sa pošasti bile su blage, ipak, zbog jedne stvari Stevan je bio izuzetno zabrinut. Zvezda serije "Igra sudbine" krajem jeseni preležao je koronu… »

Zarazila se i beba: Stevan Piale o borbi sa opakim virusom - Dosta je napeto, ćerka ima osam meseci!

Večernje novosti pre 5 sati
KORONA virus nije zaobišao ni popularnog glumca Stevana Pialea. Poteškoće koje je imao tokom borbe sa pošasti bile su blage, ipak, zbog jedne stvari Stevan je bio izuzetno zabrinut. Zvezda serije "Igra sudbine" krajem jeseni preležao je koronu… »

Greta Tunberg donira 100.000 evra kovaksu: Cilj - Ravnopravnija raspodela vakcina u svetu

Večernje novosti pre 5 sati
AKTIVISTKINJA za klimu Greta Tunberg izjavila je danas da vlade, proizvođači vakcina i međunarodna zajednica moraju da učine više u borbi protiv neravnopravne raspodele vakcina u svetu i najavila da će iz svoje fondacije donirati 100.000 evra za… »

Vesti dana »